• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Windows 11 Windows 11'i Kurmadan Test Edin

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Microsoft yakın zamanda Windows 11'in stabil sürümünü yayınlayacak. Tabi ki bir çok kullanıcı nasıl göründüğünü merak etmekle birlikte alışkanlıklarından kolayca vazgeçemediği için deneyimleyemeyecek.

Ama bir geliştirici bunun için tarayıcılarda çalışan basit bir demo hazırlamış. Chrome ve Edge tarayıcı kullanıyorsanız kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz. Demo olarak sunulan linkte herhangi bir kuruluma gerek yok. Aslında bir internet sayfası ve sadece ekran görüntülerinin nasıl olacağı konularında size bir fikir veriyor.

Bu basit internet sayfasında başlat menüsünü açabiliyor, web tarayıcıyı görebiliyor, Windows uygulama mağazasına girebiliyorsunuz.

Ekranın sağ alt tarafında bulunan görev çubuğu simgelerini kullanarak sistem saati, tarihi, pil durumu ve internet bağlantı durumunu görüntülemek mümkün, ancak fareyi bu simgelerin üzerine getirdiğiniz ipucu pencereleri açılmıyor.

Basit demo sayfasına ulaşmak için tıklamanız yeterli. Sonra masaüstündeki simgelere tıklayıp Windows 11'in nasıl göründüğünü deneyimleyebilirsiniz.


Ekran görüntüsü şu şekilde...
Windows 11 ekranı
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ekran resminden daha öte bir şeyler var sitede. Menülerin nasıl çalıştığını butonlara tıklayarak test edebilirsin.
Şu an işteyim hastanede gece eve gittiğimde. Mutlaka deneyeceğim ozaman daha ayrıntılı beğenip begenmedigimi. Daha net atarım. Görüntü olarak. 10 numara diyorum ve seninde buraya olumsuz bir program ekliyecegim düşünmüyor um her zaman insanlara yararlı bilgiler paylaşIyorsun...
 
Top