winamptan sıkılanlara !

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

esmer23

Katılımcı
Winamp'tan sıkılanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var.

- Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz.
- Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz.
- Ses Kayıt özelliği - MP3 Taglarını değiştirebilirsiniz
- Özel PlayListler oluşturabilirsiniz.

Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, tekrar açtığınızda hangi şarkı çalmakta iken kapattıysanız o şarkı kaldığı yerden devam ediyor. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağlıyor.Gelişmiş Equrlizer'i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.

Winamp'ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp'ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardır (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altında şeffaf yazı yazar) bu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. Bazılarınız ben zaten bilgisayardan değiştirebiliyorum diyebilir ama bazılarıda korumalı olarak geldiğinden ancak böyle programlarla silinir.

Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.Playlist'teki şarkıları kopyalayabilirsiniz. İstediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz. (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz.)
Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.Ayrıca ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğinizi ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz.)

Program herşeyden önemlisi çok hızlı ve boyutuda çok küçük.
 

McGrady

Üye
İndirdim çok güsel bir program sağolasın ama bi sorum olcak...MSN'de ne dinliorum özelliği sanırım bundada oluomuş nası yapılacaı hakkında bi bilgin varmı ??
 

esmer23

Katılımcı
program içinde özel bir ayarı da olabilir yada farklı bir eklenti programı bunu bilmiyorum ben winamp kullanıyorum.
yine de sen istersen eğer öncelikle ne dinliyorum özelliğini aktif hale getir msn de sonra da winampta kullandığın eklenti dosyasını kur belki bi işe yarar

yine de eğer bulursam linki eklerim :) kolay gelsin
 

McGrady

Üye
winamptaki eklentiyle oluyo sanırımda dosya adını ne olarak değiştircem onu billmiyorum denemeyle falan zaman kaybı olmasın sonra :D
 

esmer23

Katılımcı
winamp tabanlı bir program aslında ona dair tüm eklentileri çalıştırabiliyorsun program hakkında biraz daha bilgi edindim yamaya gerek görmeden özelliği aktif edince de görünüyor.
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top