Whatsapp’ta Mesajları Okuduğunuz Bilinmesin

WhatsApp’ta size gelen mesajları karşı taraf farkına varmadan nasıl okuyabilirsiniz? İşte bunun 3 yolu...

WhatsApp'ta mesajların okunup okunmadığını gösteren "mavi onay işareti" bazen biraz strese de neden olabiliyor. Örneğin arkadaşınızdan gelen bir mesaja baktığınızda, kendinizi hemen cevap vermek zorunda hissedebiliyorsunuz. Endişe etmeyin, çünkü karşıdaki kişinin haberi olmadan mesajları okumanın birkaç yolu var. İşte bunlardan üçü.


UÇAK MODUNA GEÇİN

Gelen mesajları okumadan önce uçak modunu açın. Böylece mesajları okuduğunuzda karşı tarafa herhangi bir bilgi gitmeyecek. Uçak modunu açmadan önce WhatsApp'ı kapatmaya dikkat edin.


GİRİŞ EKRANINA WHATSAPP WIDGET'I EKLEYİN

Gelen mesajları Widget üzerinden okuyabilirsiniz. Uzun mesajları widget üzerinden kaydırarak okumanız da mümkün. Yaptığımız testlerde widget’ın karşı tarafa okundu bilgisini iletmediğini gördük.


OKUNDU ONAYLARINI KAPATIN

Ayarlar > Hesap > Gizlilik altından okundu onaylarını kapatabilirsiniz. Ancak bunu yaptığınızda, grup mesajları dışında kendi mesajlarınızın okunup okunmadığını öğrenemeyeceksiniz.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Evet ya bu WhatsApp mesajlarının okunup cevap verilmemesi olayı karşı tarafı rahatsız ediyor. Hemen Widget ekldim bile ben. Benim için en kolayı bu. Girmeden mesajları görebiliyorum. Uçak moduna alıp okumakta mantıklı sonra da onu denerim. :)

Teşekkürler @Hecem :)
 
Top