• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Whatsapp'ın Videolu Görüşme Işlevi Yolda

WhatsApp'ın sıradaki büyük sürprizi hakkında neler biliyoruz; bizi neler bekliyor?

Yeni sızıntılar, WhatsApp'ın bir sonraki büyük güncellemesinin videolu arama işleviyle gelebileceğini göstermişti. Peki Android ve iOS'a gelecek bu işlev hakkında başka neler biliniyor?


WhatsApp, mobil veri bağlantınız üzerinden sesli görüşmeler yapmanıza bir süredir olanak tanıyor. Ancak uygulama henüz herhangi bir videolu sohbet işlevi sunmadığı için, Skype gibi uygulamalara tam anlamıyla rakip olamıyor. Sesli görüşme işlevinin gelmesi, duyurulmasının ardından 1 sene almıştı. Video işlevinin bize ulaşması da benzer şekilde 2016'da olabilir.

6y01om3.jpg

Bazı kaynaklara göre WhatsApp'ın videolu görüşme işlevine sahip bir sürümü, geliştiriciler tarafından test edilmeye başlandı bile. Bunun yanında yeni sürümde sohbet görünümünde de bazı değişikliklerin yapılacağı, sohbetler için yeni sekmelerin gösterilebileceği ve tasarımın değiştirileceği söyleniyor.

Videolu görüşme işlevinin tam olarak ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor. Gerçekçi yaklaşırsak WhatsApp'ın videolu görüşme işlevini sesli görüşme işlevi gibi kademeli olarak kullanıma açmasını bekleyebiliriz.

Kaynak: Chip.com.tr
 
Top