• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

WhatsApp kullananlara müjde!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılara gönderdikleri hatalı mesajları düzenleme imkanı sunma özelliğini getiriyor. Uygulamanın resmi blogunda yapılan açıklamada, "Artık yanlışlıkla gönderilen mesajları düzeltme veya düşüncenizi değiştirme fırsatına sahip olacaksınız" ifadeleri yer aldı. Ayrıntılar haberimizde...

whatsapp-mesaj-duzenleme.jpg

WhatsApp, popüler mesajlaşma uygulamaları arasında öne çıkan bir yeni özelliği daha kullanıcılarına sunuyor. Daha önce gönderilen hatalı mesajları silme ve yeniden gönderme seçeneğiyle dikkat çeken WhatsApp, şimdi de "düzenleme" özelliğini getiriyor.

WHATSAPP DÜZENLEME ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

WhatsApp, resmi blog hesabından yaptığı açıklamada, kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlamak amacıyla yeni "düzenleme" özelliğini duyurdu. Şirket, basit bir imla hatasını düzeltmekten mesaja ekstra bağlam eklemeye kadar çeşitli durumlarda kullanıcıların sohbetlerinde daha fazla kontrol sahibi olabileceklerini belirtti. Kullanıcılar, son on beş dakika içinde gönderilen bir mesaja uzun basarak "Düzenle" düğmesini seçerek mesajları düzenleyebilecekler.

Ayrıca, yapılan açıklamada düzenlenmiş mesajların yanında "düzenlendi" ibaresinin görüneceği ifade edildi. Bu sayede mesajlaştığınız kişiler, düzenlemelerin farkında olabilecekler. Şirket, düzenlenen mesajların da diğer kişisel mesajlar, medya içerikleri ve aramalar gibi uçtan uca şifreleme ile korunacağını vurguladı.

Bu yeni özellik şu anda küresel olarak kademeli bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır ve önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecektir. WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve iletişimi daha esnek hale getirmek için sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam etmektedir.
 
Top