WhatsApp, dosya paylaşım sınırını arttırıyor!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir beklenen dosya paylaşım sınırını artırıyor! İşte detaylar...

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını sevindirecek bir özelliği getiriyor. iOS için son Beta sürümünü yayınlayan uygulama, kullanıcıların dosya paylaşımı yaparken daha büyük seçimler yapmasına izin vermeye başladı. Kullanıcıların uzun süredir beklediği özellik, henüz test aşamasında. Peki, konunun detayları neler ve dosyaların büyüklük sınırı ne kadar kadar olacak? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, dosya paylaşımındaki büyüklük sınırını artırdı!​

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, dosya paylaşımındaki 100 MB olan sınırı artırıyor. Özellik, şu an yalnızca Arjantin’de 2GB büyüklüğe kadar çıkıyor ve sadece iOS 15 cihazlar için geçerli. Kısa süre sonra ise kararlı olarak gelmesi ve herkese kullanıma açılması bekleniyor.

WhatsApp, dosya paylaşım sınırı

2GB dosya paylaşımı, WhatsApp ile rekabet halinde olan Telegram uygulamasında 2020 yılından beri mevcut. WhatsApp kullanıcıları da bu özelliğin platformda olmamasından dolayı şikayet ediyorlardı ve gelmesini bekliyorlardı.

Platform, geçtiğimiz günlerde web sürümü için çoklu cihaz desteğini ve birçok iyileştirmeyi Nisan ayında getireceğini açıklamıştı. Uygulamalar arasındaki olan rekabet, birbirlerinden özellik alarak daha çok kızışıyor. Bu gelişmeler ve iyileşmeler ise kişilere daha iyi bir kullanımı deneyimi sağlıyor.
 
Kaynak
https://shiftdelete.net/whatsapp-dosya-paylasim-sinirini-artiriyor
Top