• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

WhatsApp 'a Yeni Özellikler Geldi

Yenilikler adına hummalı çalışmaları devam eden WhatsApp ekibi, daha geçtiğimiz gün güncelleme yayınlamışken dayanamayıp bir güncelleme daha yayınladı. Bu sefer sadece iOS tarafına getirilen güncellemede 4 ana yenilik göze çarpıyor.

İlk olarak artık daha hızlı ve sorunsuz şekilde açılan sohbet ekranının yanı sıra karşı tarafa video gönderirken parmağınızı ekran üzerinde yukarı ve aşağı yaparak zoom yapabilmenizi sağlamakta. Bunun yanı sıra sohbetler ekranında düzenle kısmına toplu olarak mesaj silme ve okundu olarak işaretleme gibi yenilikleri getiren WhatsApp’ta ayrıca Skype’tan aşına olduğumuz tek emoji gönderiminde daha büyük olması gibi bir yenilik göze çarpıyor.

Söz konusu güncellemenin getirdiği yenilikler ise şöyle:
- Eğer tek bir emoji gönderirseniz, büyük olarak görünür.
- WhatsApp'ta video kaydederken yakınlaştırmak için parmağınızı ekranda yukarı ve aşağı kaydırın.
- Artık Sohbetler sekmesinde en üstündeki Düzenle tuşuna dokunduğunuzda, silmek, okundu olarak işaretlemek veya arşivlemek için birden fazla mesaj seçebilirsiniz.
- Artık sohbetler daha hızlı açılıyor.​

EJoYbB.jpg

Metin yazma yerine sadece emoji gönderdiğinizde büyük şekilde giden emoji durumu şu anda sadece iOS’te geçerli. Bunun için de WhatsApp versiyonunuzu 2.16.7’ye güncellemeniz gerekecek.

Kısa süre içerisinde Android kanadına da gelmesi beklenen güncellemenin kontrolü için iOS kullanıcıları buradan kontrol edebilirler. Ayrıca dilerseniz aşağıdaki bağlantılardan WhatsApp’ı indirebilir ya da güncelleyebilirsiniz.
 
Top