Voleybol 2009 Finalleri Türkiye'de..

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
2009 Erkekler Avrupa Şampiyonası finallerinin Türkiye'de yapılmasına ilişkin protokol, Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı Andre Meyer ile Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Karabıyık arasında imzalandı..

20 Ağustos 2006, 20:00

Karşıyaka Belediyesi Spor Salonundaki protokol imza töreninde konuşan Karabıyık, Türkiye'nin şampiyonayı en iyi şekilde düzenleyeceğinden hiç kimsenin kuşku duymaması gerektiğini söyledi.

Andre Meyer de 3. Erkekler Avrupa Ligi Dörtlü Finalleri karşılaşmalarına İzmir'in en iyi biçimde ev sahipliği yaptığını ve bu nedenle Türkiye Voleybol Federasyonuna sertifika verileceğini söyledi.

2009 Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın Ankara ya da İzmir'de yapılmasının düşünüldüğü, bu yöndeki kararın kesinleşmediği bildirildi.
Kaynak:
 

aiShwaRya

Aktif
İnşaAllah izmirde yapılır bende gidebilirim memleketimde seyrederim. Hemde kendi sporumu. Voleybolu çok seviyorum oynamasını da izlemesini de.
 

cemileee

Üye
vallaha eğer izmirde olursa bende giderim zaten bende izmirliyim toplarız tüm takımı takımcak destek veririz millilerimize( özellikle ahmet toçoğluna):v:):v:v:v
 
Top