• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Android Viber - Telefondan ücretsiz konuşun -

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Viber - Telefondan ücretsiz konuşun - Viber - Telefondan ücretsiz konuşun

Akıllı telefonlar ile internet kullanımı da iyice yaygınlaşmaya başladı. Son zamanlarda VOIP teknolojisi ile internet üzerinden görüşme sağlayan uygulamalarda artış gözlendi. Bu yazımızda internet üzerinden ücretsiz görüşme sağlayan uygulamalar denildiğinde akla ilk gelen uygulamalardan biri olan Viber.

iPhone sürümüyle aynı arayüze sahip olan uygulama özellik olarak ise bir takım artılara sahip. Bunların içinde gelen aramaları tam ekran olarak görüntüleme, mesajlara açılır pencere...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 
Son düzenleme:

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Arkadaşlar bu programı hele de yurt dışında yaşayan tanıdıklarınız varsa kesinlikle öneriyorum. Aslında yurt dışı veya içi diye ayrılmaz ama artık operatörler öyle kampanyalar yapıyor ki pek yurt içi konuşmalarda bedavaya ihtiyaç kalmadı yoksa elbette her yerde kullanabilirsiniz.

Bir wireles bağlantınız varsa normal telefonunuzdan konuşuyor gibi "viber" yüklü arkadaşlarınızla sınırsız ve ücretsiz konuşabilirsiniz. İlk kurulumda adres defteriniz taranıyor ve "viber" yüklü olan kişiler otomatik olarak yükleniyor. Siz bu aşamada kimde var kimde yok diye araştırma yapmak zorunda kalmıyorsunuz.
 
Top