• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası faaliyetlerini durdurma kararı aldı

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Son dakika: Thodex'in ardından Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı. Şirket yazılı olarak yaptığı açıklamada, "Yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık" ifadelerine yer verdi.​


Türkiye, kripto para borsası Thodex skandalının şokunu daha atlatamamışken dünden beri işlemlerinde problemlerin meydana geldiği Vebitcoin isimli Türk kripto para borsasından da kapanma kararı geldi.

"EN YAKINDA SÜREDE BİLGİLENDİRECEĞİZ"​

Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek yaptığı yazılı açıklamada, "Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız." ifadelerine yer verdi.

İŞLEMLERDE DÜNDEN BERİ SORUN YAŞANIYORDU​

Öte yandan Thodex borsasında yaşanan skandal vurgun iddiası sonrası Türk yatırımcılar, borsalardaki varlıklarını çekmeye başlamıştı. Vebitcoin'de de dünden itibaren yaşanan sorunlu para çekme işlemleri sonrası yatırımcılarda büyük bir panik olmuştu. Popüler analist Erhan Ünal, Twitter'dan paylaşım yaparak şirketin açıklama yapması gerektiğini söylemişti.
 
Kaynak
https://www.sondakika.com

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Thodex olayının dünyadaki imajı da oldukça kötü oldu. Artık insanlar demek ki bir borsa sahibi kapıyı çekip gidebiliyormuş izlenimine kapıldı ve maalesef Türk borsalarından dünyaca ünlü borsalara çok ciddi para akışı oldu ve olmaya da devam ediyor. Yazık!

Vebitcoin borsasının hacmini bilmiyorum ama oradaki kullanıcıların mağdur durumları yok sanırım.
 
Top