Uzun yıllar sonra merhaba

Matemi

Üyecik
Merhabalar sayın cerezforum sakinleri. Bugün bu foruma katılma amacım sadece teşekkür etmek. Peki kime teşekkür edeceğim? En iyisi en başından anlatayım.

Ben aslında bu foruma ilk defa katılmıyorum. Buraya ilk kaydımı yaklaşık 10 yaşında yanılmıyorsam "muratozcan00" olarak açmıştım. Tam olarak senesini hatırlamıyorum ama 2009-2010 civarı olması lazım. Her gün sabah akşam buraya girer keyifli konuları takip ederdim. Zeka oyunlarına bakardım, bir harf değiştirmece oynardım. Gerçek hayatta pek konuşmazdım ama burada sohbet etmeyi öyle severdim ki. Hatırladığım kişiler: Yorumsuz, Kızmızı, Jeriko, Zeynoo, Patik. Bunların hepsi benim arkadaşım gibiydi, çok samimi hissederdim. Şimdi tekrar bakınca farkettim ki benden en az 10 yaş büyük insanlarmış. Beni hatırlar mısınız bilmiyorum büyüklerim. Umarım hatırlarsınız. Yorumsuz abimin bana attığı bir mesajı hatırlıyorum ama ben. Şöyle bir şeydi

"Hediye 10.000 çetele, güle güle harca Murat :)"

O çetelelerin benim için ne kadar anlamlı olduğunu bilemezsiniz. Sanki babam çıkarıp 100 lira vermiş gibi sevinmiştim. Benim için çok fazlaydı.

Lafı çok uzatmayayım. Kısacası o çeteleler için teşekkür ediyorum :) . Bana kattığınız bu anlamlı duygular için bütün foruma teşekkür ediyorum. Belki de benim karakterimin önemli temellerinde burasının da payı vardır. Teşekkür ederim. Her şey için.
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Yorumsuz gelince eski üyeliğinin şifresini verir yada çağla abla istersen tabi. Yok ben yeni üyelikte iyiym dersen yeni başlangıç yapacagm dersen de farketmez. Aramıza Hoşgeldin tekrar o halde hala bildiğin gibi çok güzel iyi insanlar var burada hiç değişmedi yani emin ol :)umarım kalıcı olursun yeniden eğlenirsin bizlerle :)
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Ne güzel duygularını yazıya dökmüşsün Murat. Hoşgeldin yeniden. Biz hep burdayiz. Sende gel artık emi. O sıcaklığı her zaman hissedebilirsin. Her ne kadar hareketliliğimiz daha az olsada biz çerezforum ailesi olarak devam ediyoruz.
Bizimle.kalman dileğiyle. Keyifli forumlar.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
@Matemi Hoş geldin Murat iyi ki geldin hatırlamak da hatırlanmak da güzel :)
Seni hatırlıyorum ama o zamanlar 10 yaşında olduğunu bilmiyordum bak :)
Yorumsuza katılıyorum insanın duygulanmaması mümkün değil ?
Hatta şu an düşününce acayip yaşlandığımı hissettim ya :)
 
Top