Üye Adlarının Altındaki Simgelerin Anlamı

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Her konuya girdiginizde üye adlarının altında Simgeler göreceksiniz, bu simgeler her üyenin ilgili olduğu bilgi ve bildirim kısmıdır.

1) Üye Online/Offline oldugunu bildiren simgedir, yani bu kullanıcı şuanda forumda veya değil. Bunu nasıl anlarız, eğer bu simge konu içinde gördüğünüz kullanıcıda GRİ renk ise o kişi OFFLİNE yani kişi forumda değil şuanda. Eğer bu simge YEŞİL renk ise o kullanıcı şuanda ONLINE yani forumda aktif durumdadır.

2) Bu simge ise rahatsız oldugunuz kullanıcıyı yönetime anında bildirmek içindir, buna tıkladıgınızda açılan pencerede ki kısma şikayet nedeninizi yazarsınız.
Bu şikayetiniz yönetimde ki herkese E-Mail olarak ulaşır.
" Şikayetci oldugunuz kullanıcı adı / Sizin adınız / Mesajı / Ve şikayet sebebiniz " şeklinde bizlere mail ulaşıcak ve yönetim anında müdahale etmiş olacak, rahatsız oldugunuz kullanıcıya veya mesajına. Tek yapmanız gereken tıklamak ve sebebi ayrıntılı şekilde yazmak.

3) TERAZİ simgesi ise kullanıcıyı ödüllendirmek veya ona gizli yorum göndermek amaçlı bir özellik. ( Gizli yorum: Kişinin Kullanıcı paneline özel yorum olarak yollamaktır)
Bu simgeye tıkladıgınızda açılan pencerede ki kısma paylaşımı veya görüşü hakkında yorum yapabilir ve ona oy verebilirsiniz. Bu sayede emeğini ödüllendirir veya değerlendirmiş olursunuz.

4) Kullanıcının üye adı altında (konu içerisinde göreceginiz) Yeşil KARELER ise kullanıcının forumda paylaşım değerinin fazla oldugunu gösterir. Sizlerin vermiş oldugu yorumlar (teraziye tıklamak) sayesinde kullanıcının yeşil kareleri artar ve bu sayede yorumlar doğrultusunda paylaşımını daha fazlalaşmasına ve sizlere daha çok konu sunmasına sebep olan önemli bir özellik. Unutmayın siz teşekkür ettiginiz veya teraziye yorum yazdıgınız sürece her zaman daha fazla paylaşımla karşılaşıcaksınız forumda.
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Gözünü açan bu konuda nefesini alıyor, bende bakayım dedim nedir ne değildir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Gönderilen otomatik epostalar nedeniyle oluyor arkadaşlar bu, düzenli olarak eski üyelerimize günde 200 kişilik dilimler halinde (3 ayda bir döngü içinde) eposta gönderiliyor, gönderilen iletide forum kullanım detayları ile ilgili linkler var, uzun süredir değiştirmedik.
 
Top