• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

vB 4.x Upgrade Sırasında Step 8 Hatası

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
vBulletin 3.8.x sürümünden vBulletin 4.0.x sürümüne yükseltme işlemi sırasında 8. Etapta alttaki hata ile karşılaştım.

Could not create file system directory to hold your attachment.

Upgrade sırasında yukarıdaki hata ile karşılaşırsanız "attachment" klasörünü ve içerdiklerini CHMOD 777 yaparak sorunu aşmaya çalışabilirsiniz. Ancak bunu yapmış olmama rağmen aynı hata devam etti. Yapılması gereken şey eklentileri dosya sisteminden veritabanına taşımak. Upgrade işlemi sonrası eklentilerinizi tekrar dosya sistemine taşıyabilirsiniz.
 

Foreign

Katılımcı
vBulletin 3.8.x sürümünden vBulletin 4.0.x sürümüne yükseltme işlemi sırasında 8. Etapta alttaki hata ile karşılaştım. Could not create file system directory to hold your attachment. Upgrade sırasında yukarıdaki hata ile karşılaşırsanız "attachment" klasörünü ve içerdiklerini CHMOD 777 yaparak sorunu aşmaya çalışabilirsiniz. Ancak bunu yapmış olmama rağmen aynı hata devam etti. Yapılması gereken şey eklentileri dosya sisteminden veritabanına taşımak. Upgrade işlemi sonrası eklentilerinizi tekrar dosya sistemine taşıyabilirsiniz.
Tekrardan vb3 ü yükleyip mi veritabanına taşıma yaptınız acaba ?
 
Top