• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Unutmayın! Gelmeyi herkes bilir önemli olan gitmeyi bilmektir..

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
-Size soğuk davranan hayatınızda ki 1nci kişinin hayatında muhtemelen 2nci bir kişi vardır. Bununla yüzleşin.
Salaklar gibi kendinizi hala ona sevdirmeye çalışıp durmayın !
- Size ihanet edenler hep en yakınlarınızda ki insanlar olacaktır. Düşmanlarınızı uzaklarda aramayın !
-Birlikte çok iyi vakit geçirdikleriniz arkadaşlarınız olabilirler ama bu onların dostlarınız olduğu anlamına gelmez. Onlarla herşeyinizi paylaşmayın. Arkadaş olmak için ortak zevkler yeterlidir ama dostluk için çok başka şeyler gerekir, onlarda herkeste bulunmaz.
-Ne İş yaparsanız yapın, iş hayatınızda ki 2nci kişiler 1nci kişileri asla sevmezler. Bir kademe altınızdaki kişilere karşı hep dikkatli olun çünkü onların 1nci amacı siz olmaktır.
-Etrafınızın kalabalık veya sessiz olmasının sizinle ilgisi yok. Olay tamamen paranızın olup olmamasına bağlıdır. Paranız olduğu sürece etrafınızda sinekler hep çok olur. Bu yüzden etrafınızda ki kalabalıkları da ciddiye almayın.
-Paraya çok önem veren kadınlardan sevgili olabilir ama asla eş olmaz. Yeryüzünde para var olduğu sürece size olan sevgileri hep tehdit altındadır. Sizden daha fazla parası olan biri onlara hep daha fazla cazip gelecektir.
-Suça bulaşmamış her insanı iyi sanmayın. Bazıları iyi oldukları için değil korkak oldukları için suça bulaşmazlar. Dünyayı da kirleten aslında kötüler değil, iyi sandığınız korkaklardır. Korkaklar yüzünden kötüler durmadan çoğalıyorlar.
-Yapmak istediklerinizi kimse ile paylaşmayın. Size destek çıkan pek olmayacaktır ama sizin başaramayacağınızı söylemek için insanlar sıraya gireceklerdir.
-Gittikçe yalnızlaşıyorsanız bu artık kimseye yalan söylemediğiniz anlamına geliyor. Dürüst biri olmak istiyorsanız yalnız kalın çünkü kalabalık olmanın yolu yalan söylemekten geçiyor.
-Bu hayatta birçok şey olabilirsiniz ama kendiniz olmamışsanız hiçbir şey olamamışsınız demektir. Yani önce kendiniz olun sonra isterseniz öyle birşeyler olun.
-Kimseye iyilik yapmayın, yapacaksanız bile hayatınızda olmayan insanlara iyilik yapın çünkü hayatınızda ki her insana yapacağınız iyilik size nankörlük olarak illaki geri dönecektir. Kedilere atılmış iftiraya bakmayın, kediler değil insanlar nankördür.
-Çok sevilen biri olmaya çalışmayın. Tam olarak, herkes tarafından anlaşılmayan insanlar çok daha lezzetli insanlardır. Unutmayın, sevilmek için oynamak gerekiyor, çok sevilenler genellikle çok oynayanlardır.
-Hayatınızın her alanında gitmeniz gerekiyorsa gidin. Bir dakika bile düşünmeyin. Kalmak için harcadığınız her saniye sizi gözdende gönüldende düşürecektir. Vakit gelmişse çekip gidin.
- Unutmayın! Gelmeyi herkes bilir önemli olan gitmeyi bilmektir..
 
Top