Magazin Ünlüleri Birde Makyajsız Görün..

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimlerin 'sıfır makyajlı' halleri...
  • ,Jdu5ybuLNEmVCnHQ5OeYvw.jpg

    TÜLİN ŞAHİN

    Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil eden manken Tülin Şahin, önemli defilelerde de boy gösteriyor.

    Şimdilerde Londra Moda Haftası için İngiltere’de bulunan Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir karede sıfır makyajlı olduğu sanıldı. Ancak Şahin'in suratında dikkatli bakıldığında allık, fondöten ve maskara olan hafif bir makjaz vardı.

    36 yaşındaki mankenin bu karesi 15 hafta önce paylaştığı fotoğrafı akıllara getirdi. Şahin'in o paylaşımında ise sıfır makyajsız hali dikkatlerden kaçmamıştı.


    Şahin'in sosyal medyada yaklaşık 700 bin takipçisi bulunuyor.
  • ,HQaqoL9kbkuaGO-WVattrA.jpg

    SILA

    Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin sonuncusunda sese kadar şıklığıyla da büyüleyen Sıla, Sevgililer Günü'nde adete format değiştirdi. 36 yaşındaki şarkıcı Instagram'dan makyajsız halini paylaştı ve "Yanımda sevgilim varmış gibi çek panpa" notunu düştü.
  • ,TBj3jjAyIEK7-m4DmaUQbQ.jpg

    SEZEN AKSU

    Uzun süredir kameralara görüntü vermeyen Sezen Aksu, son olarak Yılmaz Erdoğan'ın Münaşaka adlı oyununu izlemeye gittiğinde objektiflere takıldı. Basını görünce aracından inmeyerek evine dönen Aksu, hastane ziyareti çıkışında görüntülendi. Kira ödemediği gerekçesiyle tahliye edilen Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Aksu'nun makyajsız hali dikkat çekti.
  • ,5GezFERzkkuD2b9xxHDTYg.jpg

    KENDALL JENNER

    Podyumların aranan modellerinden Kendall Jenner, New York sokaklarında görüntülendi. Güzelliği ve pürüzsüz cildiyle ünlü markaların elçiliğini üstlenen Jenner, makyajsız yakalandı.

    Gazetecileri karşısında görünce panikleyen model, yüzünü eliyle kapatmaya çalıştı. Sivilce ve izlerini saklamak isteyen Jenner, yine de görüntülenmekten kurtulamadı.
  • ,zJe2_KjDpkO2gn59MrIagA.jpg

    SALMA HAYEK

    Hollywood’un Meksikalı ünlü oyuncusu Salma Hayek (50), Instagram sayfasında makyajsız fotoğrafını "Bu benim 'yarın günlerden pazartesi' yüzüm" notuyla paylaştı. Salma Hayek'in bu pozu 100 bine yakın beğeni aldı.
  • ,_FgPhHlnxUadbOYQNymC8Q.jpg

    SALMA HAYEK

    Hayek bir gün sonra da ünlü İspanyol oyuncu Penelope Cruz (42) ile çekilen, ikisinin de makyajsız göründüğü bir pozu "Sonsuza kadar iyi arkadaşız" notuyla paylaştı.
  • ,PAAQ_GBIskCTT6QD-W2x7Q.jpg

    AMBER HEARD

    Amber Heard, Los Angeles'ta bir ucuzluk mağazasına girerken objektiflere takıldı.
    Rahat ve makyajsız haliyle dikkati çeken 30 yaşındaki oyuncu, iki büyük şişe su aldıktan sonra bir arkadaşıyla buluşmak üzere aracının yolunu tuttu.

    Ünlü oyuncu, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Johny Depp'e boşanma davası açmıştı. İkili, 7 milyon dolar karşılığında boşanma konusunda anlaşmaya varmıştı.
  • ,uQ0UWhrTZESH2SGHW_duQg.jpg

    AYLA ÇELİK: BENİ BÖYLE ÇEKMEYİN

    Beyazıt Öztürk ile birlikte seslendirdiği Bağdat isimli şarkıyla adını geniş kitlelere duyuran Ayla Çelik, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi.

    Karşısında muhabirleri gören ve makyajsız hali dikkat çeken Çelik, yüzünü saklayarak "Beni böyle çekmeyin ne olur. Sevgilimin montunu ve şapkasını giydim" dedi.
  • ,NQO505AVfkO8X2AWUwLgig.jpg

    "ŞIMARMAK HAKKIDIR"

    Yakın arkadaşı Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasındaki polemiği değerlendiren Çelik, "Ben konuya pek hakim değilim. Fakat Aleyna genç yaşta bu kadar popüler olmuşken ve çok gençken şımarmak hakkıdır diye düşünüyorum." dedi.
  • ,y52dkw2TX0uTp4jN1q9F0A.jpg

    SEVGİLİSİNDEN SÜRPRİZ BEKLİYOR

    14 Şubat'ta sevgilisi Barbaros Utku'dan güzel bir sürpriz beklediğini belirten 42 yaşındaki şarkıcı, "Bende bir sürpriz hazırlıyorum, benim sürprizlerinde limit yoktur" diyerek yürüyüşüne devam etti.
  • ,UbSForEqvEivnHRpQn3yuQ.jpg

    Sertap Erener
    Şarkıcı Sertab Erener, bir AVM içindeki arkadaşlarıyla akşam yemeği yedikten sonra gazetecilerin objektiflerine makyajsız yakalandı. 52 yaşındaki Erener'in yorgun hali ise dikkatlerden kaçmadı.

    İşte, makyajlı halleriyle görmeye alışık olduğumuz ünlülerin 'sıfır makyajlı' halleri..
 
Düzenleyen yönetici:

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Tövbeler olsun evlerden ırak :D
Bi halta benzemiyorlar makyajsız.
Öyle bir badana boya yapıyorlar ki surat ne yapsın kaç yıldır makyaja karşı değilim ama az yapılmasından yanayım. Böylesine ağır yapılırsa elbet yüzün hali şekli şemali bozulur . Makyajsız yakalanıncada rezil olunur .
Ne diyim.
 
Top