UEFA şike soruşturması

BeReNN

Alyam?
Özel üye
UEFA şike soruşturmasına el koydu
Türk takımları Avrupa Kupasından İhraç Edilebilir mi,

UEFA Türkiye'deki şike ve teşvik tartışmalarına resmen el koydu.

Soruşturmayla ilgili olarak ilk günden bu yana Futbol Federasyonu ile anlık bilgi paylaşımını sürdüren, ancak Türk medyasında çıkan haberleri de yakından takip eden UEFA, Disiplin Başmüfettişi Pierre Corno'yu bugün İstanbul'a gönderme kararı aldı.

Milliyet'in haberine göre UEFA Başkanı Michel Platini'nin talimatıyla bu sabah İstanbul'a gelecek olan Corno, şike soruşturmasını yürüten Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile Beşiktaş Adliyesi'nde görüşerek, gelişmeleri ilk ağızdan dinleyecek.

Şike konusunda UEFA'nın en yetkili uzmanı olarak tanınan Corno'nun Berk ile yapacağı görüşmeye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ın da eşlik etmesi beklenirken, sürpriz ziyaretin bir nedeninin de Galatasaray Kulübü tarafından hafta içinde federasyonun şike kararıyla ilgili yaptığı açıklamalar olduğu ileri sürüldü.

Yaklaşık 2 aydır Türk futbolunda görülmemiş bir krize neden olan şike ve teşvik soruşturmasını dikkatle izleyen UEFA'nın, özellikle medyada yer alan iddialar üzerinde durduğu kaydedildi.

Türk takımları Avrupa Kupasından İhraç Edilebilir mi,

UEFA'nın üst düzey bir disiplin müfettişini Türkiye'ye gönderme kararı almasından sonra gözler Corno'nun ziyaretinden sonra Avrupa Futbol Birliği'nin bir numaralı ismi Michel Platini'ye sunacağı rapora çevrilecek.

Avrupa Kupaları'nda mücadele eden ve adı şike soruşturmasında geçen Türk takımlarının kaderini de belirlemesi beklenen süreçte, Corno'nun gözlemleri ve tespitleri şike yapıldığı yönünde olursa aralarında Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da bulunduğu temsilcilerimizin Avrupa'dan ihracı gündeme gelebilecek.
 
ne şikesi ya şike mike yok biz tertemiziz bizim temiz olduğumuzu kıskananlar omoyla yıkanmış ama yine temizlenemeyecekler ve bizi kimse kirletemez biz yüreğimizle sever yüreğimizle oynarız aldatmaz satmayız fenerbahcem benim biricik sevgilim değilsin fenerbahcemsin söyle senden başka kimim var kimsem yok :D
 
Top