Üç yetim laik bebeğe bakan AK PARTİli fedakar kadın

evet efendim...

yoktur ki kimse şu dünyada nefesi tükenmeden sussun,
susmak erdem deseler de konuştukça varsın.
dünya değil insanlar için hande-i zar, unutma!
ne denli mutlu olsan da, kahretmek de var...

girdap gibi mutluluklarım ve sınır tanımayan hiçliğimle avare bir vaziyette gezerken farkettiğim, her ne kadar bizim gibi dindarlara kötülük eden, hor gören, türbanlı bacılarımızı okul kapılarında sürükleyen bir kesimin çocukları olsa da, onlara büyük bir fedakarlık ile bakan, kitlelerin ardından kendini yaktığı büyük liderin önderliğindeki parti olan ak parti mensubu kadın, kadınlarımız.

hülasa, arkadaşlar az evvel bir kadınla tanıştım. yorgun, bitap, saçını laik bebekler için süpürge etmiş olan fedakar bir anne. cami avlusunda onuncu yıl marşı söylerken bulduğu izmirli laik bebekleri alıp büyüten, onları kedi öz evlatlarından ayırmayan müthiş insan, kahraman akp li kadın. dul, yetim, ezilmiş, hor görülmüş, zamanında üniversite kapılarında tekmelenmiş bir kadın.

yalnız kin gütmemiş, bebekleri büyütmüş ve onlara kendi analarının yapmayacağı şeyleri yapmış. vicdansız anne babası ise o bebekleri üniversiteydeyken peydah etmişler, atmışlar kampüse gitmişler. oradaki kantinci de bulmuş ve bu bebekleri cami avlusuna bırakmış. sordum soruşturdum, hüngür hüngür ağladım biraz da.

gittim olayı detaylı inceleme fırsatı buldum arkadaşlar. çocuklar her ne kadar özlerindeki gibi doğal ortamlarında yetişmiş olsalar da, sırf kan çektiğinden dolayı kendi kendilerine istiklal marşını falan ezberlemişler. anneleri dua okurken yaramazlık yapıp istiklal marşı okuyup kızdırıyorlarmış annelerini.

görüyorsunuz değil mi ey ümmet-i müslüman, görüyorsunuz değil mi? fedakarlığımızı, kahramanlığımızı, kadınlarımızı, birlik ve beraberliği nasıl sağladığımızı, toplumsal duyarlılığımızı...

biz ak partililer, biz kahramanlar, biz ölümsüz kahramanlarız...

biz bu ülkedeki gerçek vatandaşlarız!

yıpranmış sandaletlerim duruyor yanı başımda.
aldığım her nefes anamın sütü gibi helaldir bana,
biz, ülkenin gerçek sahipleri ak partilier,
biz bu ülkenin emniyet sibobu, sakın unutma!

ey yüce mevla, ey yeri göğü yaratan, ey capsleri kurbağaya çeviren mevla, bu bebeklere sahip çık ve vatana millete hayırlı olmaları içün onlara güç, kudret ver...
 
Top