• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Türkiye'nin en iyi 10 yol lokantası

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Yaz tatilinde herkes yollara düştü. Eğer otomobilinizle gidiyorsanız uzun süren yolculuklarda güzel bir lokanta bulmak çok zor. Yemekte talihsizlik yaşamamanız için lezzet molası vereceğiniz en iyi yerler...

KÖFTECİ YUSUF / BURSA
z1u7fW4.jpg


12 şubesi var. Açık ve kapalı alanıyla 850 kişiye hizmet veriyor. Aynur Tartan, köfte, piyaz ve kaymaklı ekmek kadayıfının müdavimi. Köftenin yanı sıra 16 farklı ızgara çeşidi var.
Adres: Bursa - Yalova Yolu, 3’üncü km; 444 61 62


YÖRSAN / BALIKESİR
zj1MS7S.jpg


Mehmet Yaşin, “Trafikte soluklanmak istediğinizde, kendinize bir karışık tost ve köpüklü bir ayran söyleyin” diyor.
Adres: Bursa-Balıkesir Yolu 100’üncü km, Susurluk; (0266) 865 30 02


NİHAT USTA / TRABZON
BWzpN5r.jpg


Akçaabat köftesini yörenin etleriyle hazırlıyorlar. Pek bilinmiyor ama sebzeli versiyonu da tatmalısınız.
Adres: Giresun-Trabzon Yolu, Akçaabat; (0462) 228 00 50



KÖFTECİ RAMİZ / MANİSA
iO9ULsy.jpg


Hülya Ekşigil, “Diğer şubeleriyle kıyaslamayın. Sadece salata büfesi için bile uğranır” diyor.
Adres: Akhisar-Balıkesir Yolu, 3’üncü km, Akhisar; (0236) 414 33 33


İSMAİL’İN YERİ / DÜZCE

2fCPOxa.jpg


Bolu Dağı’nda yolculuğa ara verip midenizi şenlendireceğiniz bir yer. Etin her türlüsünü yapıyorlar. Çorba, kahvaltılık ve tatlı diğer seçenekler arasında.
Adres: D - 100 Karayolu üzeri, Kaynaşlı; (0380) 546 64 81


KELLECİ KARDEŞLER / DENİZLİ
0vyoNV6.jpg


Kuzu kelle kara fırında beş saat süren işlemin ardından bir de ızgarada pişiyor. Yörenin etlerini tercih ediyorlar. Kışlık, yazlık dört salonu var.
Adres: Denizli-Muğla Yolu, 10’uncu km; (0258) 266 26 16


ÇAMLIBEL RESTAURANT / EDİRNE
iEcmXg5.jpg


Süt kuzusu kullanıyorlar. Satırla doğranan eti sinirden ayırıp meşe kömüründe pişiriyorlar. Trakya gezerken ziyafet çekmek isteyenlere...
Adres: İstanbul Yolu 1’inci km, Keşan; (0284) 714 15 99


İKBAL LOKANTASI / AFYONKARAHİSAR
FgUax7q.jpg


1934’te kurucusu Salim Usta’nın yemeklerini beğenen Atatürk, mekâna ismini de koymuş. Tel tel dağılan tandırını denemelisiniz.
Adres: Turgut Özal Bulvarı, Dörtyol; (0272) 252 55 00


KAVAKLIK RESTAURANT / EDİRNE
x3uNUOl.jpg


Satır köftesi civar köylerden gelen etle yapılıyor. Köy kahvaltısını ve asma yaprağından yapılan hamur işi Loznik’i özellikle tadın.
Adres: Çanakkale Yolu, 10’uncu km, Keşan; (0284) 712 25 05

ANTEP KÜŞLEME HÜSEYİN USTA / GAZİANTEP
i8tb7tu.jpg


Mekânın küşlemesi pamuk gibi! Aynur Tartan, “Ciğer kebabı ve Antep’in ünlü çorbası Beyran ve katmerle de ziyafeti taçlandırmalı” diyor.
Adres: Adana Yolu üzeri, Başpınar; (0342) 337 20 25

alıntı
 

yilmaz27

Ne Mutlu Türküm Diyene
Site Yetkilisi
Süper Moderatör
5dc0a53905018b51e3ddfa7528b5bc19_1502398169.jpg

Turtut Özal Bulv.Kurttepe Kavsagi No2
Mahfesigmaz,cukurova Adana-TR
tel +90 322 247 00 00


Öne Çıkan Menüleri
Çiğ Köfte (250 gr.)

Adana Dürüm

Adana Kebap

Kemiksiz Tavuk Şiş

Seçilmiş Menü (Adana Kebap)
 
Top