• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Türk askeri Kuzey Irak'a girdi

Paradoks

... Elif ...
Özel üye
Terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde 24 askeri şehit etmesinin ardından büyük çaplı bir operasyon başlatıldı. Kara birliklerinin Kuzey Irak'a girerek, teröristlerle sıcak temas sağladığı öğrenildi. Diyarbakır'dan havalanan F-16 savaş uçakları da terör örgütünün Kandil, Hakurk ve Hinere kamplarını bombalıyor. (CİHAN)


Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde dün 5 polisin, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 26 askerin şehit edilmesinin ardından karadan ve havadan sınır ötesi operasyon başladı.

Reuters: Türk askeri, Kuzey Irak sınırından içeri 4 km girdi...

F-16'LAR PKK KAMPLARINI BOMBALIYOR
Hakkari'de meydana gelen terör saldırılarının ardından, Diyarbakır'dan kalkan F-16 savaş uçakları Kandil ve Kinere alanlarını bombaladı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırılar'da 26 şehit haberi gelmesinin ardından gece saat 01.30 sıralarında Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Jet Ana Üstünden savaş uçakları kalkmaya başladı. Diyarbakır'a geçtiğimiz gün Amasya Merzifon'dan takviye olarak gelen 151. filo ile 152 filoya ait 32 savaş uçağı'da Sınır ötesi harekata katıldı. Savaş uçakları Kandil, Kakurke ve Kinere'ye yönelik hava saldırısı gerçekleştirdi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden Hava saldırılarına Malatya'dan havalanan savaş uçakları'da katılırken, gündüz'de uçakların kalkmasına devam edildi.
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Boşa girdi dağı taşı bombalayıp döncek gövde gösterisi bunlar..Yine birsürü şehit ne oldu girdik..
 

Top