• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

TRT'nin kampanyasına rekor katılım: 171 Bin 177 çocuk 23 Nisan videosu gönderdi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
TRT’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği için başlattığı “Türkiye’nin Çocukları” kampanyasına rekor bir katılım oldu.

Koronavirüs nedeniyle bu yıl 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamalarında sürpriz bir değişiklik yapan TRT, geçtiğimiz günlerde dizi, sinema, müzik ve spor dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla bir kampanya başlatmıştı.

"Videonu çek, TRT'ye gönder, 23 Nisan'da seni bütün Türkiye izlesin" diyen TRT'nin bu davetine tüm Türkiye cevap verdi.



Çocuklar ve aileleri; evlerindeki camları Türk bayraklarıyla süsledikleri, şarkı söyledikleri, şiir okudukları, gösteri yaptıkları etkinlikleri kaydedip TRT'ye göndermek için adeta yarıştı.
trtnin-kampanyasina-rekor-katilim-171177-cocuk-23-nisan-videosu-gonderdi_FEiC.jpg



171 bin 177 video
Kampanyada, sistemin sağlıklı çalışabilmesi için TRT'nin veri altyapılarındaki en güçlü sunucular kullanıldı. Kampanyanın sürdüğü 14 gün boyunca videoların kabul edildiği internet sitesine tam 171.177 ayrı video yüklemesi yapıldı. Sistemin en yoğun olduğu 20 Nisan tarihinde yaklaşık her bir buçuk saniye de bir video yüklenerek bir günde toplam 51.306 yükleme gerçekleştirildi.


23 Nisan videoları; TRT Çocuk'dan gün boyu, TRT 1'de 23 Nisan Çocuk Şenliği Gala Programında ve gün boyu program aralarında izlenebilecek. Videolar ayrıca, TRT Haber, TRT Müzik, TRT Belgesel, TRT Türk ve TRT Avaz kanallarında da gün boyu program aralarında yer alarak izleyenlere iletilecek.

Trtizle.com ve mobil uygulamasına tüm videolar peyder pey yüklenecek. Videoların linkleri ailelere SMS ile gönderilerek, bu platformlardan da izleme imkânı sağlanacak.

Koronovirüs yayılımını engellemek ve salgından korunmak için okullarından uzak kalan çocuklar, 23 Nisan coşkusunu TRT ile evlerinde kutlayacak. TRT'nin 42 yıllık şenlik yayınlarının en özel ve coşkulu sahnelerinden hazırlanan kolaj yayını 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. Çocukların evden hazırladığı etkinlik videoları yine 23 Nisan Perşembe günü saat 17.00'de ekrana gelecek
 
Top