• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Trabzonspor Trabzonspor'a şok

aslann

Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl!
Özel üye
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Trabzonspor'a kötü haber geldi
Trabzonspor, Kiki Musampa'nın FIFA'dan kazandığı tazminatı ödemeyince UEFA denetimine girdi. Kulüp, 30 Eylül'e kadar 900 bin Euro'yu ödemezse, Trabzonspor mali açıdan denetim geçirecek. Tehlike ise, Beşiktaş gibi mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle UEFA'dan men cezası gelme ihtimali... Nuri Albayrak başkanlığı döneminde transfer ettiği Musampa'ya 500 bin Euro para cezası kesilmişti. Futbolcu bu karara itiraz ederek FIFA'ya gitti. Davanın sonucunda Trabzonspor'un 1 milyon 300 bin Euro tazminat ödemesine karar verildi.

BEŞİKTAŞ'IN BENZERİ CEZA KAPIDA
400 bin Euro ödenen Musampa kalan miktar için Trabzonspor'un taksitlendirme önerisini kabul etmedi. TFF, Trabzonspor'u konuyla ilgili UEFA denetimine girecekleri konusunda uyardı. Yine de ödeme yapılmayınca UEFA inceleme başlattı. Şimdi Trabzonspor, 30 Eylül'e kadar Musampa'ya ödeme yapmazsa "mali kriterlere uymadığı" gerekçesiyle Beşiktaş'a verilen ceza benzeri bir cezayla karşı karşıya kalacak.
 
Top