Trabzonspor Trabzon yeni stadına kavuşuyor

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, taraftarların ve spor kamuoyunun merakla beklediği Akyazı Stadyumu için geri sayımın başladığını bildirdi.
Başkan yardımcılığının yanı sıra Akyazı Stadyumu'ndan da sorumlu olan Öztürk'ün, kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verildi.

Çalışmaların hızlı şekilde sürdürüldüğünü aktaran Öztürk, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından yakından takip edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşılmıştır" ifadesini kullandı.

Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığının arazi tahsisinin ardından Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan stadyum ve kompleksin ülkenin önemli projeleri arasında yer aldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Akyazı, Trabzon'un hem spor hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer katacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübümüze tahsis edilecek spor kompleksinde imalatlar sona yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Sürecin hızlandırılması konusunda emeği geçen kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. TOKİ tarafından yüklenici firmalara yaptırılan stadyum, ağustos ayında maç oynanacak hale getirilecek. Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun merakla beklediği bu proje için artık geri sayım başlamıştır. Tüm heyecanımızla tüm merakımızla bekliyor ve ilk maçı izlemek için sabırsızlanıyoruz. Vakit, formalarımızı ve bayraklarımızı hazırlama, yeni yuvamıza sahip çıkma ve kulübümüze destek olma vaktidir."

Kaynak:Eurosport
 
Top