• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Toshiba Thrive modeli 7 inç olarak geri döndü

feffe.jpg


dfdfd.jpg


Geçtiğimiz aylarda 10 inçlik Thrive modeli ile karşımıza çıkan ardından IFA 2011 fuarında dünyanın en ince tableti AT200'ü tanıtan Toshiba firması bu pazarda kalıcı olmak istediğini dün tanıttığı Thrive 7 modeli ile bir kez daha gösterdi.


Thrive 7 modeli firmanın 10 inçlik modeliyle tamamen aynı özellikleri barındırıyor.


7 inç 1280 x800 piksel çoklu dokunmatik kapasitif ekran, 1GHz hızında çift çekirdekli Tegra 2 işlemci, 1GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, NVIDIA GeForce® graphics5 grafik birimi, 720p video kaydedebilen LED flaşlı 5MP arka kamera, görüntülü görüşme için 2MP ön kamera, Android 3.2 işletim sistemi, WiFi, Bluetooth gibi teknik özelliklere sahip.


Thrive 7 modelinin abisinden farkı ise standart portların mini hale getirilmesi ve böylece hafifletilmesi olmuş. MiniUSB, miniHDMI, microSD, 3.5mm kulaklık çıkışı ve konnektör bağlantısı sayesinde 440gr ağırlık ve 12mm incelik karşımıza çıkıyor. Önceki versiyon 860gr ağırlığındaydı. Android işletim sistemi üzerinde firma kendine ait hiçbir arayüz kullanmamış.


Toshiba tabletini desteklemek için Adaptive Display ve Resolution+®3 teknolojileriyle video kalitesini üst seviyeye çıkarmış. Ses kalitesini ise Toshiba ve SRS® Labs ortaklığı sağlıyor.


Thrive 7 ilk olarak ABD pazarında Aralık ayı ortalarında satışa sunulması planlanıyor. Fiyatının ise 400$ altına konumlanacağı belirtiliyor. Ancak diğer ülkelere satışı hakkında kesin bir bilgi yok.​
 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
7 inç 1280 800 piksel görüntüyü hayal edemiyorum cam gibidir donanımlara bakılırsa baya hızlı duruyor ben asus e pc ile sony arasında kalmıştım birde bu çıktı hadi hayırlısı :)
 
Top