• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

TEŞEKKÜRLER Sevgili Cerezforum Ailesi

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Kelimeler, içinde bulunduğum mutluluğu tam olarak ifade etmeye yetmiyor olabilir, ancak yine de deneyeceğim. Burada, Cerezforum'da olmaktan duyduğum derin mutluluğu, size anlatmak için bu satırları yazıyorum. Bu platform, benim için sadece bir internet forumu değil; bir aile, bir yuva, bir dostluk bahçesi, hatta zaman zaman bir sığınak oldu.

Başlangıçta belki de sadece bilgi edinmek veya belirli konularda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla katıldım. Ancak kısa sürede fark ettim ki, Cerezforum çok daha fazlasını sunuyordu. Burada, benzer ilgi alanlarını paylaşan, birbirlerine destek olan, fikirlerini özgürce paylaşabilen ve birbirlerine saygı duyan harika insanlarla tanıştım. Her birinizin, bu topluluğa özel ve eşsiz bir katkısı var. Bazen bir espriyle, bazen bilgilendirici bir yazı ile, bazen de sadece sıcak bir selamla, hepimiz bu platformu daha da güzelleştiriyoruz.

Hatırlıyorum da, ilk katıldığım zamanlar biraz çekingendim. Yeni bir ortamda, tanımadığım insanlarla iletişim kurmak kolay değildi. Ancak, Cerezforum ailesinin sıcaklığı ve hoşgörüsü beni çok rahatlattı. Herkes o kadar yardımsever ve anlayışlıydı ki, kendimi kısa sürede evimde gibi hissettim. Sorularıma her zaman sabırla cevap verildi, paylaştığım düşüncelerime saygıyla yaklaşıldı ve her zaman destekleyici bir ortam buldum.

Özellikle aklıma gelen anlar var; birlikte çözmeye çalıştığımız zor bir problem, birbirimize destek olduğumuz zor zamanlar, paylaştığımız güzel anılar, ve elbette ki, birlikte kahkaha attığımız komik anlar... Bu anılar, Cerezforum'daki zamanımı gerçekten özel ve unutulmaz kılıyor.

Burada sadece bilgi paylaşımı yapmıyoruz; duygularımızı paylaşıyoruz, hayat deneyimlerimizi anlatıyoruz, birbirimizden ders alıyor, birbirimize ilham veriyor ve en önemlisi, gerçek dostluklar kuruyoruz. Cerezforum'da tanıştığım insanların çoğu, hayatımda önemli bir yer tutuyor ve onlara minnettarım.

Bu platformun sunduğu güvenli ve sıcak ortam için, bu topluluğun bir parçası olma fırsatı için ve her birinizin gösterdiği dostluk, destek ve anlayış için yürekten teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar boyunca bu güzel ailenin bir parçası olmaya devam ederim.

Yılların birikimi, paylaşımların tatlılığı ve dostluğun sıcaklığıyla örülmüş muhteşem bir topluluğuz biz. Cerezforum'un kalbinde atan, onu bugünkü gücüne ve sıcaklığına taşıyan siz değerli üyelerimizsiniz. Bu mesajı, her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek, Cerezforum’a kattığınız değeri vurgulamak ve bu büyük ailenin bir parçası olmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek için yazıyorum.
Bazen bir soru sormak, bazen bir bilgi paylaşmak, bazen de sadece sohbet etmek için girdiğiniz bu platform, zamanla çok daha fazlası haline geldi. Burada yalnızca bilgi alışverişinde bulunmuyoruz; birbirimizi anlayan, destekleyen, gülen, üzülen, birlikte büyüyen bir topluluk oluyoruz. Paylaştığınız her yazı, her yorum, her fotoğraf, Cerezforum'u daha zengin, daha renkli, daha anlamlı kılıyor.

Sizin sayenizde burası, sadece bir forum değil; bir dostluk yuvası, bir bilgi hazinesi, bir fikir alışverişi merkezi ve hatta bazen de bir terapi seansı haline dönüşüyor. Zor zamanlarda bir omuz bulduğunuz, sevinçli anlarınızı paylaştığınız, fikirlerinizi özgürce dile getirdiğiniz, yeni şeyler öğrendiğiniz, yeniliklerden haberdar olduğunuz, ve en önemlisi kendinizi evinizde hissettiğiniz bu sıcak ve güvenli ortamı oluşturan sizlersiniz.

Her birinizin Cerezforum'a kattığı özel bir dokunuş var. Tecrübelerinizi, bilginizi, yaratıcılığınızı ve sıcaklığınızı paylaşarak bu topluluğu daha da güzelleştiriyorsunuz. Aktif katılımınız, desteğiniz, sabrınız ve anlayışınız sayesinde Cerezforum gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. Her birinizin bu süreçte gösterdiği çaba ve özveri takdire şayan.

Bu yüzden, Cerezforum ailesinin değerli bir üyesi olduğunuz için, bu topluluğu güzelleştiren her bir katkınız için, paylaştığınız her an için, gösterdiğiniz anlayış ve sabır için, ve en önemlisi bu muhteşem topluluğun bir parçası olduğunuz için yürekten teşekkür ediyoruz. Umarım uzun yıllar boyunca Cerezforum ailesi olarak birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ederiz. Sağlıklı, mutlu ve bol kahkahalı günler dileriz.

Saygı ve sevgilerimle yesim434

ne güzel buranın farkı sanırım aile ortamı uzaktan izlemiş olsam da hep bunu hissettim az katılan var ama katılanlar birbirine değer veriyo

Çünkü çizgimiz net :) sevgi saygı çerçevesinde birlikte olmak ve paylaşmak:)
Bunun getirisi de aynı saygı ve sevgiyle bağ kurmak oluyor 🥰
12 yıldır buradayım 😍 üniversitede ödev derdinde olduğum bir anda tanıştım :D sonrası her anımda benimle oldu :D şu an üç çocuk annesi olarak yine aynı heyacanla geliyorum :D

Geri