• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Teknolojinin Hayatımıza Kattığı 9 Yenilik(!)

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
An geçmiyor ki teknoloji biraz daha ilerlemesin. Her gün hayatımızı biraz daha kolaylaştıracak şeyler icat olup, icat edilenler bizleri daha çok tembelliğe alıştırıyor. Bu tembellik sonucu aslında yapmamız gerekenleri unutup, farklı farklı şeyler yapmaya başladık. Örneğin; bir ailede bile insanlar yüz yüze konuşmaktansa birbirlerine whatsapptan mesaj atmayı yeğliyor.

O38zh9m.jpg


Teknolojinin aslında en çok yara verdiği yer diyebiliriz. İnsanlar bir ekrana bakarak, jest ve mimiklerini kullanmadan, sadece parmaklarını kullanarak iletişime geçiyorlar birbirlerine.

HprhSAs.jpg

Günümüzde bir gence “En çok neysiz kalmaktan korkarsın?” diye sorsanız “İnternet” cevabını almanızın olasılığı baya yüksek. Oysa 3 gün susuz kalsak neler olur kim bilir?

cFkMkve.jpg

Biri seni kırdı mı? Biri seni üzdü mü? Çok mu sinirlendin? Engelle gitsin. Ne gerek var bunu yüz yüze konuşmaya. Engellemek her şeyin çözümü zaten(!)

HqHTsas.jpg

Tabii insanlar evinden, yerinden, yurdundan daha çok vakit geçirir oldu.

13Gofof.jpg

Ne diyebiliriz ki?

4ikzchO.jpg

Dediğimiz gibi ikili ilişkiler git gide sarsıldı.

F2gzdvm.jpg

Mutluluk yanımızda olup, bizimle konuşması değil miydi? Ne ara değişti. Bu arada mesafeli ilişkiler için aynı şeyi maalesef söyleyemiyoruz.

Q7ByKNp.jpg

Günden güne insanların kitaplara olan ilgisi de bir hayli azalıyor.

heIdnCc.jpg

Sanırız bundan sonra düğünde altın yerine oyun kredisi takılacak.


alıntı
 
Top