Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Taze Bakla Suflesi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="BeReNN" data-source="post: 373839" data-attributes="member: 70294"><p style="text-align: center"><strong>MALZEMELER</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">250 gr Taze Bakla</p> <p style="text-align: center">1 Adet Soğan</p> <p style="text-align: center">1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı</p> <p style="text-align: center">1 Adet Kesme Şeker</p> <p style="text-align: center">2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi</p> <p style="text-align: center">2 Su Bardağı Un</p> <p style="text-align: center">1 Kahve Fincanı Yoğurt</p> <p style="text-align: center">125 gr Margarin</p> <p style="text-align: center">Tuz</p> <p style="text-align: center">Sos İçin</p> <p style="text-align: center">1 Çay Bardağı Süt</p> <p style="text-align: center">1 Adet Yumurta</p> <p style="text-align: center">1 Çorba Kaşığı Un</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>HAZIRLANIŞI</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Baklayı küçük doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağı, tuz ve şekerle birlikte tencereye alın. Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Baklayı soğutun.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış dereotu ve unu derin bir kapta karıştırın. Yoğurt, tuz ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin. Yoğurarak hamur yapın. Ufak bir fırın tepsisine yayın. Üzerine baklaları koyun.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sos için süt, yumurta ve unu çırpın. Suflenin üzerinde gezdirin. 2 saat dinlendirin. Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeReNN, post: 373839, member: 70294"] [CENTER][B]MALZEMELER[/B] 250 gr Taze Bakla 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1 Adet Kesme Şeker 2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi 2 Su Bardağı Un 1 Kahve Fincanı Yoğurt 125 gr Margarin Tuz Sos İçin 1 Çay Bardağı Süt 1 Adet Yumurta 1 Çorba Kaşığı Un [B]HAZIRLANIŞI[/B] Baklayı küçük doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağı, tuz ve şekerle birlikte tencereye alın. Üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Baklayı soğutun. Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış dereotu ve unu derin bir kapta karıştırın. Yoğurt, tuz ve oda sıcaklığındaki margarini ekleyin. Yoğurarak hamur yapın. Ufak bir fırın tepsisine yayın. Üzerine baklaları koyun. Sos için süt, yumurta ve unu çırpın. Suflenin üzerinde gezdirin. 2 saat dinlendirin. Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin.[/CENTER] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Taze Bakla Suflesi
Top