• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

TAŞLAR konulu fotoğraf yarışması (OYLAMA)

Size göre en güzel fotoğraf hangisi

  • 1.fotoğraf

    Oy: 2 13.3%
  • 2.fotoğraf

    Oy: 1 6.7%
  • 3.fotoğraf

    Oy: 6 40.0%
  • 4.fotoğraf

    Oy: 4 26.7%
  • 5.fotoğraf

    Oy: 1 6.7%
  • 6.fotoğraf

    Oy: 3 20.0%
  • 7.fotoğraf

    Oy: 4 26.7%
  • 8.fotoğraf

    Oy: 2 13.3%

  • Toplam katılan
    15
  • Anket kapatıldı: .

r0se

Forum Onuru
Özel üye
1. çok güzel ya bittim :D
Kendimize oy verebiliyormuyuz @Artemis :P bence 1 ve benimki çokzel :P
Eğer veremiyorsak 2. oy için düşünmek istiyorum kime atacagıma kararsızım :D
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Yarışmamız son buldu ve anket kapatıldı ? şimdiiiii gelelim dereceye girenlere ??

Yeni olmasına rağmen süper bir fotoğrafla yarışmamıza katılan ve kalplerde yer eden @GeceYolcu yu tebrik ediyorum
birinci olmaya hak kazandı ve 150 CTL yi kaptı ???????

Gelelim ikinciyeee
? daha doğrusu ikincilere @YoRuMSuZ bu sefer iddialıyım dedi her yarışmada sonuncu olmaya alışıktı ama pes etmedi birinci olmaya ramak kalmıştı oysaki ?şaka bir yana onu tebrik ediyorum eline emeğine sağlık benim oyum ona gitmişti 100CTLyi bağışladık hemen????
@Çağlayağmur efsane bir fotoğrafla yarışmamıza katıldı şahsen ben çok başarılı buldum fotoğrafı ilk gördüğümde nasıl bu kadar iyi çekebilmiş diye düşündüm ablaların birtanesi tebrik ederim seni ve 100 CTL yi bağışlıyorum sana ???




Üçüncümüz iseeeeeee?herkesçe çoookkk ama çooookkk sevilen ablammmmmmmm @nazenin oldu tebrik ediyorum ablacım senin fotoğrafını çok beğendim eline emeğine sağlık ve 50 CTL yi ateşledim hemen sana ?????dipnot :bir çok konuda onu örnek aldım ne yazmış ne etmiş diye bakarak konularımı açtım ???
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Tebrik ediyorum @GeceYolcu ,@YoRuMSuZ ve @nazenin hepsi çok hoştu gerçekten. Bir ara eski performansıma dönüyorum diye sevinmiştim ama geceyolcusu bana bırakmadı birinciliği. ?ama hakta etti cidden. Benim oyum biri 3. Fotoğrafa biri 4. Fotoğrafaydı. Ellerinize sağlık. @Artemis canım teşekkür ederim. ? bu arada kuzu kızımın yaşta ablamındı birleştirdim ikisini, güzelde oldu. İkiside kıvırcık ?
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Bende dereceye @Çağlayağmur @YoRuMSuZ ve @nazenin i tebrik ediyorum. Cagla yagmur hanimefendiyede tesekkürlerimi iletiyorum benim kazandigimi hak ettigimi yazmis. Aslinda bende kimlerin kazanmasi gerektigi konusunda dogru secim yapmisim. 4 ve 7 secmistim. Bu arada sunuda yazmadan duramiyacagim simdi sonuclar aciklandiktan sonra yazmak cok kolaydir. Bence bütün resimler cok güzeldi saniyorum herkez hangi resmi seceegi konusunda baya zorlandi. Bu arada @Artemisede kocaman bir tesekkür cok güzel bir organize ve basariyla bunu basardi. Bir dahaki secimide kendisinin yapmak isteyecegine eminim. 3 cü resim kimin anladim 4 ve 7 ler kime ait ve diger resimlerin kime ait oldugunu yazmasini Artemisten rica ediyorum.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bitti mi yani yarışma.

Bu benim forumda düzenlenen gelmiş geçmiş tüm yarışmalarda birincilik olmasa da ilk 3 te yer aldığım ilk yarışma. :D Bu demektir ki hızlı bir yükseliş var bende ve gelecek yarışmalarda mutlak derece yağacağım anlamı taşıyor kanımca. :D

@GeceYolcu tebrikler, katıldığın ilk yarışmaydı sanırım 1. olmak güzel. :D

Tebrikler ve teşekkürler arkadaşlar. Hem katılımcı arkadaşlara hem de oylamaya katılma zahmetine katlananlara.
 
Top