Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Tarçınlı Hamur (Churros) Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 908294" data-attributes="member: 91538"><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><strong>Tarçınlı Hamur (Churros / Çuro) </strong></span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Hamuru için Malzemeler</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 + ¼ su bardağı su</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">80 gr. tereyağı</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 yemek kaşığı toz şeker</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">3 yumurta</span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Kızartmak için sıvı yağ</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Üzeri için Malzemeler</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 su bardağı <strong><span style="color: #ff0080">toz şeker</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 yemek kaşığı <span style="color: #ff0080"><strong>tarçın </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Bir sos tenceresine su, tereyağı ve şekeri koyup kısık ateşte yağ eriyene kadar ısıtın, ardından ayrı bir kapta unu eleyip tek seferde yağlı karışıma ekleyip sürekli karıştırın. Hamur kıvamına gelince hafif renk alana kadar kavurmaya devam edin.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Hamur hazır olunca mikser ya da masaüstü mikserle yaklaşık 1 dakika kadar çırpın ve hamurun ılınmasını sağlayın, ardından yumurtaları tek tek yedire yedire ekleyin. Hamur hazır yıldız uç takılı sıkma torbasına alın.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Bir kasede şeker ve tarçını karıştırın kenara alın.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Tavada yağı kızdırın. Sıkma torbasıyla hamuru tavaya sıkın ve kızartın.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Hamurlar hazır olunca yağdan alıp kağır havluya koyun ılınınca şekerli karışıma bulayın ve servis edin.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #ff0080"><span style="color: #000000">Kaynak:</span> </span>Arda Türkmen/ Arda'nın Mutfağı </span></span></span></p><p></p><p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 908294, member: 91538"] [FONT=Tahoma][SIZE=4][B]Tarçınlı Hamur (Churros / Çuro) [/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Hamuru için Malzemeler[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4]1 + ¼ su bardağı su 80 gr. tereyağı 2 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 3 yumurta[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Kızartmak için sıvı yağ Üzeri için Malzemeler[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4]2 su bardağı [B][COLOR=#ff0080]toz şeker[/COLOR][/B] 2 yemek kaşığı [COLOR=#ff0080][B]tarçın [/B][/COLOR] Bir sos tenceresine su, tereyağı ve şekeri koyup kısık ateşte yağ eriyene kadar ısıtın, ardından ayrı bir kapta unu eleyip tek seferde yağlı karışıma ekleyip sürekli karıştırın. Hamur kıvamına gelince hafif renk alana kadar kavurmaya devam edin. Hamur hazır olunca mikser ya da masaüstü mikserle yaklaşık 1 dakika kadar çırpın ve hamurun ılınmasını sağlayın, ardından yumurtaları tek tek yedire yedire ekleyin. Hamur hazır yıldız uç takılı sıkma torbasına alın. Bir kasede şeker ve tarçını karıştırın kenara alın. Tavada yağı kızdırın. Sıkma torbasıyla hamuru tavaya sıkın ve kızartın. Hamurlar hazır olunca yağdan alıp kağır havluya koyun ılınınca şekerli karışıma bulayın ve servis edin. [COLOR=#000000][COLOR=#ff0080][COLOR=#000000]Kaynak:[/COLOR] [/COLOR]Arda Türkmen/ Arda'nın Mutfağı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [INDENT][/INDENT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Tarçınlı Hamur (Churros) Tarifi
Top