• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Tanışma...

Merhaba,
Çerez sitesinin değerli mensupları...

Henüz üye olup aranıza katıldım. Site hakkında çok fazla bir bilgim yokken, bir arkadaşımın muhteşem e-kitap çalışmasıyla haberdar oldum. Ve aynı arkadaşımın teşvikiyle hemen
üye olarak aranıza katıldım.
İlgi alanım edebiyat-şiir...
Site içeriği ve e-kitap hakkında teknik olarak pek fazla bir bilgiye, deneyime sahip değilim. Umarım, siz değerli dostların sayesinde bu eksikliği gidereceğiz!
Dostça paylaşım dileklerimle, selâm ve saygılarımla...

Hoşgeldin aramıza refikadogan keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim. Takıldığınız bir nokta olursa elimden geldiğince yardım ederim keyifli forumlar:)

Hoşgeldiniz. Aradığınızı bulacağınızdan hiç şüphem yok.
Yardıma ihtiyacınız olduğunda, ben yada yönetimden diğer arkadaşlara ulaşmanız yeterli.
Keyifli forumlar dilerim.

Hoşgeldiniz. Aradığınızı bulacağınızdan hiç şüphem yok.
Yardıma ihtiyacınız olduğunda, ben yada yönetimden diğer arkadaşlara ulaşmanız yeterli.
Keyifli forumlar dilerim.

evet doğru mesela ben bakın zeynoyuu buldum kendileri beni pek bi seferde :D

Çok teşekkür ederim değerli dost...Evet, teknik konularda çok fazla bir deneyimim olmadığından sanırım sizleri rahatsız etmek zorunda kalacağım! Bir kez daha teşekkürlerimle, dostlukla...

Teşekkürler sevgili "sitem" can. E-Kitap konusunda siteden yararlanmaya çalışacağım mümkün mertebe. Bu konuda sizlerin yardımına gereksinme duyacağım aşikâr.
Sıcacık dostça merhabalarıyla karşılayan bütün değerli kardeşlerimize teşekkürlerimle, dostlukla...

sıkıştığınız her an buradayız :)) seviceksiniz burayı en çokta beni emin olun :D

Merhaba sevgili "ZeyNoo" can. Az önce sizin üstte görülen muhteşem paylaşımınıza yanıt yazmışken, yanlışlıkla farklı bir yere konumlandırıldı yanıtım ve silmek zorunda kaldım. Aynen şu idi yanıtım:

''Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.. Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.. Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!''

" Muhteşem bir paylaşım! Verdiği mesajlar, vurguladığı gerçekler ve dayandığı mantıkla...
Paylaşan değerli kardeşimize teşekkürlerimle, dostça...

Geri