• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Magazin Tamer Karadağlı TIR’la Amerika tatiline çıkıyor

Papatya

V.I.P
V.I.P
Tamer Karadağlı, tatil için rotasını Amerika’ya çevirdi. Ünlü oyuncu, arkasında yatağı ve banyosu olan, kendi kullanacağı TIR’la Florida’yı dolaşacak.
nlmgQl.jpg
Motosiklet tutkusuyla tanınan oyuncu Tamer Karadağlı, bu yazı iki teker değil, dev bir TIR üzerinde geçirecek.
A sınıfından G sınıfına kadar tüm ehliyetlere sahip olduğunu söyleyen oyuncu, kendi kullanacağı araçla kızı Zeyno'yu tatile çıkaracak ve ilginç bir macera yaşayacak.
Sabah'tan İlker Gezici'nin haberine göre; Zeyno ile Florida'yı dolaşacak olan Karadağlı, "Dev bir TIR kiraladım. Arkası karavan gibi. Yatak odasından banyosuna kadar her şeyi var. Lüks içinde gezip tozacağız" dedi.
10 yaşında küçük bir çocukken Arı Sineması'nda ABD'li ünlü aktör Kris Kristoffersen'ın rol aldığı Konvoy adlı filmi izledikten sonra TIR şoförü olmaya karar veren sanatçı, 2009 yılında bir dergiyle yapmış olduğu röportaj çerçevesinde TIR kullandı.
vP8L66.jpg
"Bir aksiyon filmi olan Konvoy'u o kadar sevdim ki 'Bir gün Kris'le tanışacağım' dedim. 17 yaşında ABD'deyken konserine gittim ve onunla tanıştım" diyen sanatçı geçmişteki röportajlarında bu tutkusunu şöyle dile getirmişti: "Oyuncu olmasaydım TIR şoförü olurdum. Hatta oyunculuğu seçmemin nedeni TIR şoförü olmak istemem.
TIR'ların erkeksi ve karizmatik araçlar olduğunu belirten Karadağlı, 2009 yılında bir marka pazar araştırmasında en çok 'Karadağlı oyuncu olmasaydı TIR şoförü olurdu' cevabının verildiğini anımsattı.
Kaynak; NTV
 
Top