• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Swarovski Taşlı Duvar Kağıtları

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Swarovski Taşlı Duvar Kağıtları


HannaHome'un temsilcisi olduğu Rasch Textil'in yeni koleksiyonu “Best of Rasch Textil” Swarovski taşlarla bezenen duvar kağıtları ile lüks anlayışını duvarlara taşıyor.
swarovski-duvar-dekorasyonu-2.jpg





İçerisinde yaşam olan tüm mekanlara kattığı sofistike tasarımlarıyla tanınan ve duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch Textil markası, Türkiye'ye özel olarak Best of Rasch Textil adı altında ışıldayan bir koleksiyon hazırladı. Birbirinden farklı üç kategoride, Türkiye'ye özel olarak hazırlanan göz kamaştırıcı yeni koleksiyonun içerisinde yer alan Swarovski taşlı desenler, mekanları pırlanta ışıltısı ile güzelleştirirken, lüks yüzeyler ve zengin renk birleşimleri ile ruhlara da dokunuyor.

Modern ve klasik arasında mükemmel bir eklektik denge yakalayan Best of Rasch Textil; şık tasarımları, şaşırtıcı dokular ve zarif renkler ile birleştiriyor. Kontrast oluşturan mat ve parlak kaplamalar çok boyutlu bir his vererek, günümüzün seçkin mekânları için mükemmel duvar kaplamaları yaratıyor.
Koleksiyonun renk paletinde öne çıkan renkler; açık fildişi, kum ve ketenden bir dizi sütlü kahverengine, siyah, leylak ve böğürtlenden krem ve beyaza kadar uzanıyor. Siyah, kırmızı gibi klasik renk tercihleri ile düz beyazın eşleştirilmesi canlı ve dinamik bir dekor yaratırken, zengin koyu kadife mavi-platin, kahve çekirdeği-bakır ve ateş kırmızısı-altın kombinasyonları mekanlara ihtişam katıyor.

Duvarlarda Swarovski ışıltısı!

Koleksiyonda yer alan göz alıcı desenler, adeta Marilyn Monroe'nun “Pırlantalar, bir kızın en iyi arkadaşıdır” şarkısından ilham alınarak tasarlanmış ve stil sahibi Swarovski kristalleri ile donatılmış. Kadınsı ve narin süslemeler, mat-parlak kontrastı ile tasarıma derinlik ekleyen çarpıcı efektler ve kibar ağ dokusu, bu kategorideki duvar kağıtlarının seçkin yapısını tamamlıyor.

Motiflerin muhteşem gösterisi…



Koleksiyonda bulunan bir diğer kategorinin ise temel noktasını modern ve klasiği birleştiren tasarımlar, hatta Fars ruhunu, sarayların ihtişamını yansıtan çeşitli stillerdeki büyük desenli duvar kağıtları oluşturuyor. Bu ihtişam, koleksiyondaki tek renkli duvar kağıtları ile kombinlendiğinde, kontrast yaratarak mekanlarınızda kusursuz bir görünüm sağlıyor.

Duvarlarınıza çizgiler ile boyut katın!

Her ton stil ve formda şeritlerin kullanıldığı duvar kağıdı tasarımları da koleksiyonun dikkat çekici diğer özelliklerinden. Hem klasik hem de modern ortamlara uyum sağlayan ve modası geçmeyen tasarımlar, ister yatay, ister dikey kullanılsın, boyut gözetmeksizin her odayı daha hacimli göstererek mekanlarınıza eşsiz bir görsellik katıyor. Klasik iki renkli geniş veya dar şeritlerin yanı sıra, dokulu şeritler, metalik mürekkep darbeleri ile kontrast oluşturan kadifemsi yumuşak süet kaplamaların yanı sıra mat stiller üzerinde yumuşak tonların kullanıldığı koleksiyon, zengin ve çok yönlü bir atmosfer yaratıyor.

swarovski-duvar-dekorasyonu-4.jpg


swarovski-duvar-dekorasyonu-3.jpg


swarovski-duvar-dekorasyonu-1.jpg
 
Top