Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Sütsüz nefis ıslak kek
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Gül 34" data-source="post: 1003461" data-attributes="member: 124561"><p><strong>Sütsüz nefis ıslak kek tarifi</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]92255[/ATTACH]</p><p></p><p><strong>Malzemeler</strong></p><p></p><p>3 yumurta</p><p>1 su bardağı şeker</p><p>1 su bardağı yoğurt</p><p>1 su bardağı sıvı yağ</p><p>1 paket vanilya</p><p>1 paket kabartma tozu</p><p>2-3 yemek kaşığı kakao</p><p>Alabildiğince un (2 buçuk 3 su bardağı kadar)</p><p></p><p><strong>Hazırlanışı</strong></p><p></p><p>Tüm malzemeleri oda sıcaklığına getirin.</p><p></p><p>Bir karıştırma kabına, 3 adet yumurtayı ve 1 su bardağı toz şekeri ekleyin ve homojen bir karışım olana kadar iyice çırpın.</p><p>Üzerine 1 su bardağı yoğurdu, 1 su bardağı sıvı yağı ekleyin ve yeniden çırpın.</p><p></p><p>Ardından, 1 paket vanilyayı, 1 paket kabartma tozunu, 3 yemek kaşığı kadar kakaoyu ekleyin ve yeniden çırpın. Dilerseniz bu karışımdan yarım su bardağı ayırın.</p><p></p><p>2,5 ila 3 su bardağı arası unu, mümkünse eleyin ve yavaş yavaş hamura ekleyin. Kıvamı çok sert olmasın.</p><p></p><p>Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 ila 50 dakika arası, kürdan testi yaparak pişirin. Keki fırına koyduktan sonra ilk 30 dakika kapağı açılmamalıdır. Kek piştikten sonra da fırından hemen dışarı çıkartılmadan önce fırının kapağı bir miktar açık bırakılarak ilk harlı sıcaklığının geçmesi beklenmelidir. Bu şekilde kekiniz en kabarık halinde kalır.</p><p></p><p>Oda sıcaklığına yakın bir sıcaklığa gelen kekin üzerine ayırdıysanız yarım su bardağı kadar sostan döküp fırça ile her yerine gelecek şekilde sürün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gül 34, post: 1003461, member: 124561"] [B]Sütsüz nefis ıslak kek tarifi[/B] [ATTACH type="full"]92255[/ATTACH] [B]Malzemeler[/B] 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2-3 yemek kaşığı kakao Alabildiğince un (2 buçuk 3 su bardağı kadar) [B]Hazırlanışı[/B] Tüm malzemeleri oda sıcaklığına getirin. Bir karıştırma kabına, 3 adet yumurtayı ve 1 su bardağı toz şekeri ekleyin ve homojen bir karışım olana kadar iyice çırpın. Üzerine 1 su bardağı yoğurdu, 1 su bardağı sıvı yağı ekleyin ve yeniden çırpın. Ardından, 1 paket vanilyayı, 1 paket kabartma tozunu, 3 yemek kaşığı kadar kakaoyu ekleyin ve yeniden çırpın. Dilerseniz bu karışımdan yarım su bardağı ayırın. 2,5 ila 3 su bardağı arası unu, mümkünse eleyin ve yavaş yavaş hamura ekleyin. Kıvamı çok sert olmasın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 ila 50 dakika arası, kürdan testi yaparak pişirin. Keki fırına koyduktan sonra ilk 30 dakika kapağı açılmamalıdır. Kek piştikten sonra da fırından hemen dışarı çıkartılmadan önce fırının kapağı bir miktar açık bırakılarak ilk harlı sıcaklığının geçmesi beklenmelidir. Bu şekilde kekiniz en kabarık halinde kalır. Oda sıcaklığına yakın bir sıcaklığa gelen kekin üzerine ayırdıysanız yarım su bardağı kadar sostan döküp fırça ile her yerine gelecek şekilde sürün. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Sütsüz nefis ıslak kek
Top
Bottom