Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Sütlü Ramazan Lokması Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çirkin Kral" data-source="post: 13513" data-attributes="member: 217"><p>Malzemeler </p><p>Yarım paket tereyağı veya margarin</p><p>2 bardaktan biraz eksik ince irmik</p><p>2 su bardağı süt</p><p>4 adet yumurta</p><p>3 su bardağı şeker</p><p>3 su bardağı su</p><p>2 su bardağı ayçiçek yağ</p><p>Yapılışı </p><p>Önce şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakın. Yarım paket yağı tencerede eritin. İçine irmiği koyun, hafif ateşte kıvamı gelinceye kadar kavurun. Üzerine soğuk Olarak 2 bardak süt döküp karıştırın. Çok hafif ateşte sütünü çekmesi için ağzı Kapalı olarak bekletin. Tekrar karıştırıp soğutun. </p><p>4 adet yumurtayı teker teker kırarak yedirin. Hamurdan küçük küçük parçalar Alın. Avuç içinde bu hamurları yuvarlayıp bir kaba dizin. Tavada kızdırdığınız Ayçiçek yağında kızartın. Yağını süzdürerek önceden hazırladığırız şerbetin İçine atın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çirkin Kral, post: 13513, member: 217"] Malzemeler Yarım paket tereyağı veya margarin 2 bardaktan biraz eksik ince irmik 2 su bardağı süt 4 adet yumurta 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su 2 su bardağı ayçiçek yağ Yapılışı Önce şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakın. Yarım paket yağı tencerede eritin. İçine irmiği koyun, hafif ateşte kıvamı gelinceye kadar kavurun. Üzerine soğuk Olarak 2 bardak süt döküp karıştırın. Çok hafif ateşte sütünü çekmesi için ağzı Kapalı olarak bekletin. Tekrar karıştırıp soğutun. 4 adet yumurtayı teker teker kırarak yedirin. Hamurdan küçük küçük parçalar Alın. Avuç içinde bu hamurları yuvarlayıp bir kaba dizin. Tavada kızdırdığınız Ayçiçek yağında kızartın. Yağını süzdürerek önceden hazırladığırız şerbetin İçine atın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Sütlü Ramazan Lokması Tarifi
Top