• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Suikast / The Conspirator (19 Ağustos 2011)

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Vizyon tarihi: 19 Ağustos 2011
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: James McAvoy, Robin Wright Penn, Justin Long, devamı...

Orijinal adı: The Conspirator
uzun metrajlı film ABD . Tür: Dram , Tarihi
Süre: 122 dk Yapım yılı: 2010
Dağıtımcı: Tiglon


Özet: 42 yaşındaki Mary Surratt, Abraham Lincoln suikastine yardım ve yataklık etmekten dolayı yargılanan tek kadındır. Başkanı, başkan yardımcısını ve içişleri bakanını öldürmek amacıyla komplo kurma suçundan diğer 6 sanık ile yargılanan Surratt'ın suçsuzluğuna hiç kimse inanmaz. Bütün ülke kendisine sırt çevirmişken, avukatlığını yeni almış olan Frederick Aiken müvekkili olan bu kadını askeri mahkeme karşıya savunmakla görevlendirilir.
Başta gönülsüzce savunma avukatı olmayı kabul eden Aiken, dava ilerledikçe müvekkili Mary Surratt'ın gerçekten suçsuz olabileceğine inanır ve bir başkasını korumak için onun paravan olarak kullanıldığını fark eder...

Oscar'lı usta oyuncu ve yönetmen Robert Redford'un yönetmenliğinde kotarılan yapımın başrollerini 1994'te Forrest Gump'taki rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Altın Küre adaylığı olan Robin Wright ve Wanted', Narnia Günlükleri', X-Men Birinci Sınıf gibi aksiyon filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu James McAvoy'i paylaşıyorlar.
Redford'un yönetmen koltuğuna oturduğu sekizinci film olan Suikastçi'nin öyküsü Gregory Bernstein'a senaryolaştırılması ise James D. Solomon'a ait.




 
Top