• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Şubat Ayında Doğanların 8 Muhteşem Özelliği

Papatya

V.I.P
V.I.P
Her bireyin, doğduğu aya göre şekillenen özellikleri bize karakterini yansıtır. Kişinin doğduğu aydan yola çıkarak genel analizler yapmak mümkündür. Bugün şubat ayında doğanların 8 muhteşem özelliği nedir ondan bahsedeceğiz.
Şubat ayında doğanların 8 muhteşem özelliği için buradan yapacağımız analiz genel çerçevede burcunuzun grubuna ve gezegenine bağlı değişmektedir.
Sezgileri Çok Kuvvetlidir
Genellikle karşılarındaki insanların ne yapacaklarını ve ne düşündüklerini tahmin ederler. Ön sezgileri çok ileri düzeyde gelişmiştir. Fakat belli etmezler.
Hayal Güçleri Geniştir
Şubat ayında doğanların hayal güçleri inanılmaz derecede geniştir. Bu özellikleri sayesinde yaratıcı ve yeni şeyler üretmeye yatkındırlar. Edebiyat ve şiir ile ilgilenebilir, kurgu gerektirecek işleri rahatlıkla yapabilirler.
Özgürlükçü Yapıdadır
Kova ya da balık burcuna sahip oldukları için çok fazla ‘’özgürlükçü’’ yapıdalardır. Ne kadar başkalarından akıl da alsa yine son sözü kendisi söyler. Kararlarını kendisi vermekten büyük mutluluk duyar.
Planlı Hareket Eder
Planlıdır ve her zaman pusudadır. Her zaman savunmasını sakin ve akıllıca yapar. Hamlesini yapmadan karşısındaki insanı iyi tanımlar. Titiz ve dikkatlidir.
Mantıklı Karar Verirler
Her zaman mantığı ve mantık çerçevesinde olanı ararlar.Yeniliğe çok fazla açık değildirler. Ama bunun yanında yeni şeyler öğrenmeye merak duyarlar. Samimi davranışlarıyla ön planda olup, insanlara yardım etmeyi severler. Şubat’ın 20’sine kadar doğan kişiler genellikle mantıklarıyla hareket ederler. Şubatın 20’sinden sonrakilerin hayatlarında duygusallık daha baskındır fakat gerektiğinde mantıklarını devreye sokmasını da bilirler.
Kendilerine Değer Verirler
Güçsüz düştükleri zaman bunu kimseye göstermez, kendi kendilerine kaldıklarında gerekirse ağlarlar ama başkasının yanında çoğu zaman dimdik dururlar. Zor kazandıkları bir şey varsa bile ondan vazgeçmekten çekinmezler. Kendi düşüncelerine veya prensiplerine ters gelen bir şey varsa asla hayatlarında barındıramazlar. Kendilerine de değer verirler insanlara da .. Ama daha çok kendilerini önemserler. Bu yüzden de bazen biraz bencilce davranabilirler.
Prensipleri Her Şeyden Önemlidir
Kendilerine has kuralları vardır ve asla boyun eğmezler. Hatalı olduklarını fark etseler bile kendi cezalarını kendi içlerinde kurdukları mahkemede verirler. Tamamen umursamaz değildirler fakat biraz daha rahat ve relakslardır. Kişisel eşyaları onlar için çok değerlidir.
Uyumlulardır
Bir plan ya da program yapıldığında ona uyum sağlarlar. Yapılan planda önemli olan mekan ya da yer değil, görüştükleri insanlardır. Ortamı germez ve sıkıntı çıkarmazlar.
Kaynak:Unimetre
 
Top