-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Ags 2024 #11,871 Geçecek gibi degil @Hira borsada cok aci kayiplarimiz var.kac sene beklemem lazim bilmiyorum
Hira Özel Üye Özel üye 7 Ags 2024 #11,872 -araz- dediki: Geçecek gibi degil @Hira borsada cok aci kayiplarimiz var.kac sene beklemem lazim bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... Bu yüzdendir ki büyüklerimiz hep ne der, fazla açılmayın.. Hatta yine büyüklerimiz " kelin ilaci olsa..... " diye de ekler.. Bazen büyükleri dinlemek gerek
-araz- dediki: Geçecek gibi degil @Hira borsada cok aci kayiplarimiz var.kac sene beklemem lazim bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... Bu yüzdendir ki büyüklerimiz hep ne der, fazla açılmayın.. Hatta yine büyüklerimiz " kelin ilaci olsa..... " diye de ekler.. Bazen büyükleri dinlemek gerek
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Moderatör 8 Ags 2024 #11,873 Okan bayülgenin programları çok komik
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ags 2024 #11,874 İlk defa bir daha gelmeme isteği oluştu içimde. :/ geçer mi yoksa kopar mıyım acaba ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 9 Ags 2024 #11,875 nazenin dediki: İlk defa bir daha gelmeme isteği oluştu içimde. :/ geçer mi yoksa kopar mıyım acaba ? Genişletmek için tıklayın... Geçer geçer ustune zaman geçince.tekrar istiyor insan
nazenin dediki: İlk defa bir daha gelmeme isteği oluştu içimde. :/ geçer mi yoksa kopar mıyım acaba ? Genişletmek için tıklayın... Geçer geçer ustune zaman geçince.tekrar istiyor insan
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ags 2024 #11,876 -araz- dediki: Geçer geçer ustune zaman geçince.tekrar istiyor insan Genişletmek için tıklayın... Zorladı bu sene buralar beni
-araz- dediki: Geçer geçer ustune zaman geçince.tekrar istiyor insan Genişletmek için tıklayın... Zorladı bu sene buralar beni
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Moderatör 9 Ags 2024 #11,877 Sinirlenmemek elde değil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ags 2024 #11,879 Sefa sını sürdüm hayatın cefasını çekeceğim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Moderatör 13 Ags 2024 #11,880 Japon balığına döndüm