Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #11,861 Tatlı Cadı dediki: Çokmu eksidesin Genişletmek için tıklayın... Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Bence @zevzek hastaneye kaldirildi
Tatlı Cadı dediki: Çokmu eksidesin Genişletmek için tıklayın... Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Bence @zevzek hastaneye kaldirildi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Özel üye 5 Ags 2024 #11,862 Hira dediki: Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Bence @zevzek hastaneye kaldirildi Genişletmek için tıklayın... Hadi cnm o kadar düstümü bak ben herseyi bozdurdum hiç derdim varmı @zevzek serumla gözünü açacak hale gelmeden cıksın inşallah
Hira dediki: Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Bence @zevzek hastaneye kaldirildi Genişletmek için tıklayın... Hadi cnm o kadar düstümü bak ben herseyi bozdurdum hiç derdim varmı @zevzek serumla gözünü açacak hale gelmeden cıksın inşallah
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ags 2024 #11,863 Tam şu an 17 yaşımda olmak istedim Şu farkındalıkla bir gün yaşama şansımız olsaydı neler olurdu acaba
Tam şu an 17 yaşımda olmak istedim Şu farkındalıkla bir gün yaşama şansımız olsaydı neler olurdu acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Ags 2024 #11,864 Ben yazıları neden hala tam göremiyorum
NoktA* Katılımcı 6 Ags 2024 #11,866 Şu anda düşüncelerim birçok farklı konuda dolaşıyor. Bir yandan işlerimin nasıl ilerleyeceğini düşünürken bir yandan da en sevdiğim kitapta okuduğum bir sahneyi hatırlıyorum. Ayrıca yarın yapacağım egzersiz planını da kafamda şekillendiriyorum. Sizce benimle aynı şeyleri düşünüyor musunuz?
Şu anda düşüncelerim birçok farklı konuda dolaşıyor. Bir yandan işlerimin nasıl ilerleyeceğini düşünürken bir yandan da en sevdiğim kitapta okuduğum bir sahneyi hatırlıyorum. Ayrıca yarın yapacağım egzersiz planını da kafamda şekillendiriyorum. Sizce benimle aynı şeyleri düşünüyor musunuz?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Ags 2024 #11,867 Hira dediki: Borsanin düsüsünu, bitcoinin cakilisini Genişletmek için tıklayın... Kalbim acıdı su an resmen.tam unutmaya calisiyorken
Hira dediki: Borsanin düsüsünu, bitcoinin cakilisini Genişletmek için tıklayın... Kalbim acıdı su an resmen.tam unutmaya calisiyorken
Hira Özel Üye Özel üye 7 Ags 2024 #11,868 -araz- dediki: Kalbim acıdı su an resmen.tam unutmaya calisiyorken Genişletmek için tıklayın... Üzgünüm senin de yarana tuz bastığım için
-araz- dediki: Kalbim acıdı su an resmen.tam unutmaya calisiyorken Genişletmek için tıklayın... Üzgünüm senin de yarana tuz bastığım için
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Ags 2024 #11,869 Hira dediki: Üzgünüm senin de yarana tuz bastığım için Genişletmek için tıklayın... Çok acıdı
Hira Özel Üye Özel üye 7 Ags 2024 #11,870 -araz- dediki: Çok acıdı Genişletmek için tıklayın... Zamanla kabuk bağlıyor.. sabir