• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Snaptube – Youtube Downloader Hd Video

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

neco77

Katılımcı
Kurulum rehberi

1. Download SnapTube.
2. Telefonun Hafizasina indirilen apk,yi kurun dosyayı çalıştırın!
3. (Eger ilk kez) Eğer bu uyarıyı görüyorsanız (bloke isaretleyip kaldirin ).

(Yalnızca ilk kez) Ayarlar> Güvenlik gidin ve Bilinmeyen kaynağa açın


SnapTube-YouTube Downloader bir Internet bağlantısı olmadan, daha sonra oynayabilir, basit, hızlı ve rahat bir şekilde YouTube herhangi bir video indirmek için basit bir araçtır.

Bu uygulama 11 alt kategoriye popüler videolar için bir bölüm, çoğu manzaralı videolar için bir bölüm, artı günlük önerileri ile başka bir katalog dahil olmak üzere birçok arama seçenekleri vardır.

Tarama herhangi bir kategori ya da video tıklayarak veya arama çubuğuna sanatçı ya da şarkının adını yazarak kadar basittir. Eğer aradığınızı bulduktan sonra, video oynatmak veya cihazınıza doğrudan indirebilirsiniz.

Telefonunuzun belleğinde yer kazanmak için indirme kalitesini seçebilirsiniz. Ayrıca sadece bir şarkı veya albüm kaydetmek istediğiniz zaman yararlıdır sadece ses, indirmek için seçebilirsiniz.

Ses ve video indirirken yanı sıra, sadece boot, video indirirken size resmi bir yerine bu uygulamayı kullanabilirsiniz anlamı, YouTube uygulamasında gibi kanalınızı yönetmek için SnapTube-YouTube Downloader kullanabilirsiniz.
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top