Sizin Kahve Tercihiniz Hangisi?

Papatya

V.I.P
V.I.P

Siz de kahve tutkunu musunuz?
Peki, ne tür kahveden hoşlanıyorsunuz?
Çekirdeğinden mis gibi kokusuna, tadından görüntüsüne kadar mercek altına alınan lezzetli kahveler, karakteriniz hakkında ipuçları veriyor.
Kahve seçimine göre karakter analizi



Espresso

Sizin zor bir kişi olduğunuzu söylemek yanlış olmaz. Zor beğenmek ve ikna olmak konusunda da master yapmış olabilirsiniz. Genellikle yalnızlıktan hoşlanırsınız. Yavaş ve anlaşılır konuşup karşınızdaki kişiye eğitim verir gibi bir havaya bürünürsünüz. Genellikle sakin bir yapınız vardır ama her insan gibi siz de zaman zaman sinirlenebilirsiniz tabii ki ama bu siniriniz de sıcacık bir espresso ile çabucak geçer.


Cappucino


Alışkanlıklarınızı bırakmak sizin için oldukça zordur; ama zaten sizin alışkanlıklarınızı bırakma gibi bir niyetiniz de yoktur. Geleneksel bir yapınız olduğu söylenebilir. Sizin için arkadaşlardan ziyade, aile bağları daha önemlidir. Özellikle sizden küçük kardeş ve kuzenlerinize şefkat dolu kalbiniz yumuşacıktır. Issız bir adaya düşseniz yanınıza ailenizi ve Cappucino'yu alırsınız.

Caffè Latte

Her an elinizde telefon, önünüzde bilgisayar mı var? Tabii ki bunların yanında Caffè Latte de olmazsa olmaz. Bir yandan Caffè Latte'nizi yudumlarken bir yandan arkadaşlarınızla buluşma planları yapıyor, akşama nerelere gitsek diye düşünüyorsunuz değil mi? Çünkü siz kalabalık ortamların insanı, partilerin aranan ismisiniz. Her yere o kadar iyi uyum sağlıyorsunuz ki arkadaş çevreniz de oldukça geniş.

Americano

Evde iş, arabada iş, ofiste iş, uçakta iş, tatilde bile iş… Sizin anahtar kelimeniz 'iş' Kafanızı kaşıyacak vakit bulamadığınızda zevkten dört köşe oluyorsunuz. Rüyanızda bile o toplantı senin, bu görüşme benim koşturuyorsunuz. Mail kutunuz patlamak üzere, telefonunuzun şarjı zaten yetmiyor. Arkadaş çevrenizi bile iş arkadaşlarınızdan kuruyorsunuz. Enerjinizi merak edenlere ufak sırrınızı vermekte bir sakınca yok; Americano!


Hot Chocolate

İş yerlerinde ayın elemanı, aile ortamında en sevilen ortanca çocuklar hep 'Hot Chocolate'çılardan çıkar. Çünkü sizin öyle naif, öyle sakin bir yapınız var ki, dünya bir yana, siz bir yana. Siz komşunun örnek gösterilen çocuğusunuz! Siz ayın elemanısınız! Bu kadar tatlı olmanızın sebebi tabii ki Hot Chocolate!

Caffè Mocha

Her kar yağdığında elinde kupa, ayağında kocaman panduf terlik, sırtında battaniye, önünde 'New York Best Seller' bir kitap ile Instagram'a pencere önünde fotoğraf atanın kim olduğu çok açık. Tabii ki sizin kadar romantik biri! Romantizmi doruklarda yaşamayı seviyor, her daim aşkın peşinden koşuyorsunuz. Âşık olmak için bir sebebe ihtiyacınız yok; çünkü siz bebeklik battaniyesine bile âşık olabilecek birisiniz. Anahtar kelimeleriniz tabii ki aşk ve Caffè Mocha!


 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
nescafe ve Türk kahvesi favorim ama yazın vanilyalı dondurmalı frappe favorim daha çok. hem uyandırır hem aşırı serinletir buz gibi. :uyz:
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
İce Mocha ya da İce Americano.
Kışın bu böyle değil tabi.
Mocha çok hafif geliyor aslında. Kahve dediğin içtiğinde çay gibi olmayacak. Her yudumda ben burdayım sana enerji vermeye geliyorum dedirtecek.
 
Top