• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Sitrin Taşının Faydaları

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Sitrin Taşının Faydaları
Sitrin Taşının Özellikleri
Sitrin Taşının Etkileri


Sitrin Taşı faydaları :
Tedavi edici enerjinin meydana çıkmasını sağlar.Kendine güveni güçlendirir.Böbrek, kolon, ciğerler, mide, bağırsak, dalak, sindirim organları, sindirim ve kalp için faydalı olduğu bilinir.Enerji vermek ve canlandırmak için kullanılır.Diyabete karşı etkili olmasıyla tanınır.

Sitrin taşının Özellikleri,
*Sarıdan açık kahveye doğru giden bir renk yelpazesi oluşturan sitrin, birçok hastalığın iyileştirilmesinde kullanılmaktadır.
*Böbrek, kolon, ciğerler, hazım organları ve kalp için yararlıdır. Tedavi edici enerjinin meydana çıkmasını sağlar. Kendine güveni güçlendirir, insanın kendine zarar verici eğilimlerini yok eder.
*Sitrin masaj yağlarını etkinleştirmek için de kullanılır. Bu taş yağa enerji vererek, dolaşımı hızlandırır ve deriye daha iyi nüfuz etmesini sağlar.
*Sitrini ucu aşağı gelecek şekilde boynunuzda taşımanız gerekmektedir. Bu size güven ve evrensel güç sağlar.
*Bir diğer adı da Tüccar Taşı olan Sitrini, bazı inanan kişiler kasalarına koyarlar. Bunun nedeni onların parasal güçlerini arttırdıklarına inancıdır. Bazı kişilerde onun talihsiz bir taş olduğu fikrindedir ve her ne olursa olsun ona el sürmemeye çalışırlar.

Astrolojide aslan ve başak burçlarının taşlarından biridir.


Sitrinin Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri
*Ametist gibi, bir ortamdaki istenmeyen enerjilerin engellenmesi için kullanılabilir.
*Başarı getirici olduğuna inanılan bir taştır.
*Kendisini taşıyan kişiye neşe ve mutluluk duyguları verir.
*Kişinin depresyona neden olan duygularından kurtulmasına yardım eder. Kendine güvenmeme, kendinden şüphe etme ve sinirlilik durumlarında rahatlatıcı ve güven vericidir.
*Kişinin kendine güvenini artırır.
*Negatif enerjiyi yokeder. Ancak kuvars kristali gibi negatif enerjiyi bünyesinde toplamaz. Bu nedenle negatif enerjilerden arındırma işlemine de çok fazla ihtiyaç duymaz.
*Zihinsel berraklığı artırır.
 
Top