• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

sitemi nasıl bilirler ki?

• Konuyu açan Konuyu açan yaren*
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
candy düşen ağlamaz :)

demiş biri seni nasıl bilirim şöyle diyeyim : kem küm :)

hayatta çok kişi tanır insan bazıları silinir bazıları öyle bir yere girerki istesende çıkaramazsın . bazılarıda vardır ne vardır nede yoktur sadece ihtiyaç duyulduğunda bir anda zihninde çıkıverir insanın . ama sen :)

öyle birisinki silmek istensede silenemeyen hatırlanmak istensede hatırlanmayan ihtiyacı olunca aramaya bile gerek kalmayan

sennnnn ..... benin dünyaya yoksunluğunu sitemli bakışlarıyla haykıran cici kardeşimsin seniyorum seni :)

Sitem dürüsttür,karşısındakinin duymak istediğini değil kendi doğrusunu söyler her zaman seviyeli nerde ne diyeceğini bilir asla kendini ezdirmez..Dosttur:)

hmm sivri dilli biraz,aklından geçeni lak diye söyleyen ama içinde kötülük olduğunu düşünmediğim biri...açıkçası çok da tanımadıgım için cok fazla yorum yapamayacagım...sevilir

Sitemli bakışlarının altında dostça tebessüm olan bir kardeş, bir arkadaş, bir kalemşör. Samimi, inançlı, akıllı, mantıklı, kim ne hak ediyorsa lafını esirgemeyen, cesur... Yüreğinde, özgürlük güvercinleri besleyen... Seven sevilen. Ailenin değerli fertlerinden... Hep öyle kal. Sen ve şen kal. EMİ. (Bu arada bu üçüncü yorumum, diğerleri açılmadı sanırım bir sorun var umarım bu yerini bulur.)

İlk nicki gördüğümde vaaav ahanda muhalefet bir isim demiştim kendi kendime... Şimdi bu vatandaş kesin ergen isyanlarındadır falan... Ama cıks öyle çıkmadı.
Bazı yorumlarına deli gibi güldüğüm bir isim. Kendileri kesinlikle bu forumda olmalı :) diye düşünüyorum

ilk nicki gördüğümde vaaav ahanda muhalefet bir isim demiştim kendi kendime... şimdi bu vatandaş kesin ergen isyanlarındadır falan... Ama cıks öyle çıkmadı.
Bazı yorumlarına deli gibi güldüğüm bir isim. Kendileri kesinlikle bu forumda olmalı :) diye düşünüyorum
Yok yere güldürdün beni saol :D :D :D

Geri