• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Sınıf Kütüphane Programı 1.2

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Son düzenleme:

mnhjkl

Üyecik
arkadaşım program için çoook teşekkür ederiz.bu programı dernek kütüphanesinde kullanmaya karar verdim.2 gündür bütün kütüphane programlarını inceledim paralı olanları bile seninki gibi kullanışlısını görmedim.

benim isteyim bütün kitapların arkasında barkod olduğuna göre alan adı kısmını barkod kısmına çevirire bilirmisin.4 basamak sınırı olmasa ben okutup onların numarasını verecektim.bide bazı kitaplardan 3-4 tane var.adet yazmışsın ama bir işe yaramıyor.2 adet yazıyor ama uyeye 2 kitabı birden veriyor. neyse adet önemli değil.barkod işini çözersen çook sevineceğim. iyi çalışmalar.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Not: Hocam nickiniz anlamsız olduğu için yönetimce yasaklanmış.

Program hakkındaki görüşleriniz için teşekkürler. Bu şekilde ücretsiz olarak yayında. Bu tarz köklü değişiklikler oldukça fazla zamanımı da alıyor. Sonuç itibari ile ücretsiz versiyonu bu şekilde.
 

mnhjkl

Üyecik
cevapın için teşekkürler ama şunu söyleyeyim programın tek eksik yönü barkod kısmı çünkü tüm kitapların kendi barkodu var ve 35 liraya bir barkod ile büyük bir külfetten kurtulacağız. internetten program arayışım sürüyor.seninki gibi güzeline raslamadım dediğim gibi tek eksik yanı barkod.ücretsiz versiyonu demişsin ücretli versiyonuda var mı??
barkod eklersen çok sevineceğim.
meb in yapmış olduğu bir program var 3yılda100temeleser diye barkodlu güzel bişey asp tabanlı ama oda 1 öğrenciye 1 kitap veriyor.yani işe yaramıyor.asp kodları üzerinde uğraşıyorum bakalım
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hocam şu an maalesef bu özelliği ekleme şansım yok. Daha doğrusu test etmek için uygun ortamım da yok barkod olayını. Yani en azından yaz tatiline kadar bunu ekleyemem maalesef.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Hocam şu an maalesef bu özelliği ekleme şansım yok. Daha doğrusu test etmek için uygun ortamım da yok barkod olayını. Yani en azından yaz tatiline kadar bunu ekleyemem maalesef.


yaz tatili geldi geçiyor şu bizim programa barkod ekleyebilecekmisin?

gerçekten seni kaç aydır bekliyorum




Burda bir aciklama yazmis su an kendiside burda yok gelince size gereken yardimi yapacaktir yada konu hakinda aydinlatacaktir anlayisiniz icin tesekkürler
 

mureda

Üyecik
Hocam öncelikle program için teşekkür ederim . Daha önce okul kütüphane programını kullanıyordum. Şimdi Türkçe sınıfı kurdum orada sınıf kütüphane programını kullanmak isityorum. Okul kütüphane programından yedek yapıp sınıf kütüphane programına attım. bir sorun çıkarmadı ancak kitap iade eden öğrencileri iade ettikten sonrada ödünç kitap listesinden silmiyor. Öğrenciye başka kitap veriyorum listede öğrencinin iki kitabı birden gösteriyor. İade ettiği kitabı nasıl silebilirim. Programı birkaç kez silip yeniden kurdum hep aynı. Okul kütüphane programında hiç böyle bir sorun olmamıştı. Yardımcı olursan sevinirim. Çalışmalarında kolay gelsin.
 
Top