yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Şbt 2023 #1 Sicak Sudan Nasil Tasaruf Ediyorsunuz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Şbt 2023 #2 Son yıllarda küresel ısınma arttığı için mümkün oldukça suyu gereksiz kullanmamaya çalisiyoruz. Hatta banyoya kızım uyarı astı.
Son yıllarda küresel ısınma arttığı için mümkün oldukça suyu gereksiz kullanmamaya çalisiyoruz. Hatta banyoya kızım uyarı astı.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Şbt 2023 #3 Düş almak olmazsa olmazım
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 8 Mrt 2023 #4 Soğuk su kullanırım elimi yüzümü yıkarken başka tasarruf etmiyorum bolca kullanıyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Mrt 2023 #5 genellikle dus haric sicak su kullanmam ha birde cay kahve ve corba icin sicak su kullaniyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Mrt 2023 #6 Ben ellerimi bile sicak su ile yikarım hiç soğuk su açmadan Yanmiyormu diye merak eden olursada fırından sıcak tepsi bez kullanmadan istediğim yere cikarir götürürüm
Ben ellerimi bile sicak su ile yikarım hiç soğuk su açmadan Yanmiyormu diye merak eden olursada fırından sıcak tepsi bez kullanmadan istediğim yere cikarir götürürüm