Aybüke :Merhaba cnm öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim
She kimdir ? Ne yer? Ne içer? Anlayacağın bize kendinden bahseder misin ?
She :Asil ben tesekkur ederim aybukecim
She kimdir ? She hollandada yasayaaan bir caliskan bir bayan uyeekendi halinde .. gunlugumden okudugunuz gibi hastanede calisiyorum
Gecem gunduzum bir degildirr ... veee yas 28 ah yaslandimmm
:Asil ben tesekkur ederim aybukecim
Aybüke :
Daha yolun başındasın shecim
Hastanede çalışmak nasıl bir duygu artı ve eksileri nelerdir ?
She:
Orasi dogruuu .
Cok guzel bir soru ... ))
Bi yondeeen cok guzell cok bilgili oluyorsunn herseyiiogreniyorsun . Ve yeni seyler kesfediyorsun amaa en zoruda hastalarla ugrasmaak )) cokkk zorrr
Sabir lazim hemde cok ) yoksa dayaanamiyorsun bi yanlis soz soyle hemenn seni sikayet ediyorlarr bide hollandalar cok fenaa..kendini ezdirmiceksin .. onu zamanla ogrendim ..
Aybüke :
Hazır Hollanda'dan lafa girmişken Hollanda da yaşamak nasıl bir duygu
Zor yanları neler ? Ne zamandan beri Hollanda' da yaşıyorsun ?
She : Dogma buyugume ben hollandayim kisasi kisa hollandaliyim aslindaa =)))hollandada yasamak guzel burda dogduyum icin belk oyle diyorumm ama turkiye gibi degil burda saat 9da disari cik kimseyi fazla goremesin hatta anca bir sinek. Mhepsi evinde o yuzden en kotusuu o yuzden tatile ihtiyac duyuyor insan .. vee zor yanlari pek yok.. gerci en zoru aslinda varr .. hollandalar yabancilari disliyorlar en ornegi yada basimada geldi arkadasla beraberr sokak ortasinda yururken .. bir tam racist geldi diyor kendi ulkenize gidin ne duruyorsuniz hona diyor orda agizima geleni saydimmm .. cook yabanci dusmani varr hollandada ona gelemiyoruzvee burda sadecee hayatin monotonlasiyor ama turkkyede 6da isden cik ve herkes disarda .. yada benim gozumde oyle kaldi oyle gordummm
Aybüke : Gelelim fasulyenin faydalarına bir bayan olarak shenin mutfakta arası nasıl ? Çalışmaktan fırsat bulup mutfağa girebiliyor mu she ?
She :
Yemekle aram yoktur aslindaa )) zaten isten geliyorsun bide yemek derdi olmuyorrr yoruluyorsun 9 saat calismissin acikcasi yemek yapmayi sevmeeemve mecbur kalmadikca yapmamm ama canim istedigi zaman borek coreek pogaca pasta yaparim
beni alan yasamadiii ac kaldi o misaliii ...
Aybüke :
Seni alan mutfağa girmeye gönüllü olmalı veyahut dışarıdan yemek söylersiniz artık
Şaka bir yana yemek derdi çalışan her kadının sorunu oluyor
Neyse biz diğer sorularımıza geçelim
Birazda çocukluktan bahsedelim ne dersin
She nasıl bir çocuktu ?
She :
yada annem sagolsun o var allahtan
Shee sirinn birrr sirin tatli bir kizdi veee gercii ikiz oldugum icin coook kavgalar oldu olmadi degil kardes arasii hepp
Aybüke :
Beğendiğin ve beğenmediğin huyların nelerdir ?
[/B] : Begendigim huyum cook iyimser ve yardim severbiriyim ama gel gor ki bunu kullananlar vaar en sevmedigim huy aslindaa cok fazla iyimser olmucaksin.. ve inatcilikda az o huyumuda sevmiyorum
Aybüke : ?
Hobi ve Fobilerin nelerdir?
She : Hobi ge zmek tozmak alisveris yapmak)) fobii karanliktan korkarim ve boceklerden
Hızlı Tur Bölümü
Burcunuz : balik burcuuuu ))
Tuttuğunuz takım: galatasaray
Öğrenim durumu: anlamadim bunu
Sigara ve Alkol kullanıyor musun? Hicbiri yoook )
En sevdiğiniz renk? Yesil
Ne tür müzik dinlersin? Hertelden kafama o an hangisi uygunsa
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider?
Şu an ruhunun olmak istediği yer? tatildee soyle deniz kenarindaa ..
İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? Yabanci programlar dokterphill
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Ailemmm
Hayvan besliyor musun? Yokkk
Karşı cinste hoşlandığın tip? Esmer siyahh saclirenkli gozleer
Aşk herşeyi affeder mi sizce? Affetmez .kalp kirildigi zaman geri tamir olmuyo .. affedemezsin
Benzetildiğiniz biri var mı? Yooook
Aybüke :Verdiğin samimi cevaplar için çok teşekkür ederim
She kimdir ? Ne yer? Ne içer? Anlayacağın bize kendinden bahseder misin ?
She :Asil ben tesekkur ederim aybukecim
She kimdir ? She hollandada yasayaaan bir caliskan bir bayan uyeekendi halinde .. gunlugumden okudugunuz gibi hastanede calisiyorum
Gecem gunduzum bir degildirr ... veee yas 28 ah yaslandimmm
:Asil ben tesekkur ederim aybukecim
Aybüke :
Daha yolun başındasın shecim
Hastanede çalışmak nasıl bir duygu artı ve eksileri nelerdir ?
She:
Orasi dogruuu .
Cok guzel bir soru ... ))
Bi yondeeen cok guzell cok bilgili oluyorsunn herseyiiogreniyorsun . Ve yeni seyler kesfediyorsun amaa en zoruda hastalarla ugrasmaak )) cokkk zorrr
Sabir lazim hemde cok ) yoksa dayaanamiyorsun bi yanlis soz soyle hemenn seni sikayet ediyorlarr bide hollandalar cok fenaa..kendini ezdirmiceksin .. onu zamanla ogrendim ..
Aybüke :
Hazır Hollanda'dan lafa girmişken Hollanda da yaşamak nasıl bir duygu
Zor yanları neler ? Ne zamandan beri Hollanda' da yaşıyorsun ?
She : Dogma buyugume ben hollandayim kisasi kisa hollandaliyim aslindaa =)))hollandada yasamak guzel burda dogduyum icin belk oyle diyorumm ama turkiye gibi degil burda saat 9da disari cik kimseyi fazla goremesin hatta anca bir sinek. Mhepsi evinde o yuzden en kotusuu o yuzden tatile ihtiyac duyuyor insan .. vee zor yanlari pek yok.. gerci en zoru aslinda varr .. hollandalar yabancilari disliyorlar en ornegi yada basimada geldi arkadasla beraberr sokak ortasinda yururken .. bir tam racist geldi diyor kendi ulkenize gidin ne duruyorsuniz hona diyor orda agizima geleni saydimmm .. cook yabanci dusmani varr hollandada ona gelemiyoruzvee burda sadecee hayatin monotonlasiyor ama turkkyede 6da isden cik ve herkes disarda .. yada benim gozumde oyle kaldi oyle gordummm
Aybüke : Gelelim fasulyenin faydalarına bir bayan olarak shenin mutfakta arası nasıl ? Çalışmaktan fırsat bulup mutfağa girebiliyor mu she ?
She :
Yemekle aram yoktur aslindaa )) zaten isten geliyorsun bide yemek derdi olmuyorrr yoruluyorsun 9 saat calismissin acikcasi yemek yapmayi sevmeeemve mecbur kalmadikca yapmamm ama canim istedigi zaman borek coreek pogaca pasta yaparim
beni alan yasamadiii ac kaldi o misaliii ...
Aybüke :
Seni alan mutfağa girmeye gönüllü olmalı veyahut dışarıdan yemek söylersiniz artık
Şaka bir yana yemek derdi çalışan her kadının sorunu oluyor
Neyse biz diğer sorularımıza geçelim
Birazda çocukluktan bahsedelim ne dersin
She nasıl bir çocuktu ?
She :
yada annem sagolsun o var allahtan
Shee sirinn birrr sirin tatli bir kizdi veee gercii ikiz oldugum icin coook kavgalar oldu olmadi degil kardes arasii hepp
Aybüke :
Beğendiğin ve beğenmediğin huyların nelerdir ?
[/B] : Begendigim huyum cook iyimser ve yardim severbiriyim ama gel gor ki bunu kullananlar vaar en sevmedigim huy aslindaa cok fazla iyimser olmucaksin.. ve inatcilikda az o huyumuda sevmiyorum
Aybüke : ?
Hobi ve Fobilerin nelerdir?
She : Hobi ge zmek tozmak alisveris yapmak)) fobii karanliktan korkarim ve boceklerden
Hızlı Tur Bölümü
Burcunuz : balik burcuuuu ))
Tuttuğunuz takım: galatasaray
Öğrenim durumu: anlamadim bunu
Sigara ve Alkol kullanıyor musun? Hicbiri yoook )
En sevdiğiniz renk? Yesil
Ne tür müzik dinlersin? Hertelden kafama o an hangisi uygunsa
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider?
Şu an ruhunun olmak istediği yer? tatildee soyle deniz kenarindaa ..
İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? Yabanci programlar dokterphill
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Ailemmm
Hayvan besliyor musun? Yokkk
Karşı cinste hoşlandığın tip? Esmer siyahh saclirenkli gozleer
Aşk herşeyi affeder mi sizce? Affetmez .kalp kirildigi zaman geri tamir olmuyo .. affedemezsin
Benzetildiğiniz biri var mı? Yooook
Aybüke :Verdiğin samimi cevaplar için çok teşekkür ederim