Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil.
-Ne kadar tatlı bakıyorsun gözlerinin içine şeker mi sakladın.
-Güneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin?
-Seni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu.
-Yüzüne bakınca geleceği görüyorum.
-Gözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi.
-Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim.
-Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum.
-Gözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonra
-Baksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın…
-Okyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın...
-Yüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın…
-İsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter...
-Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım…
-Bir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için…
-Sen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsın
-Boşuna arama kendini gözlerimde… Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin.
-Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini.
-İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.
-Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
-Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum.
-Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum.
-Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım.
-Görmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım.
-Gözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim.
-Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi.
-Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin. Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme.
-Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum.
-Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi. Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum.
-Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum.
-Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur.
-Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeye dolar. Üşürüm -ben senin yanında. Çünkü varlığın içime serinlik verir.
-Seni gözlerinden seyredemiyorum. Bana kalbinin gözlerini aç.
-Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum.
-Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem.
-Acını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum.
-Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim. Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim.
-Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım.
-Kim ağlasın gülüşlerine. Kim gülüp geçsin insanların çekilmez dert dediklerine
-Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim…
-Dağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi.
-Sensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür.
-Gözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım.
-Birlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli.
-İnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun.
-Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim. Sen ise bir insan olma cesaretini gösteremiyorsun.
-Sen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin? Sen seni bil. Sende olan varacağı yeri bilir.
-Sen insanlar için var olmalısın. İnsanların senin için var olmasını istememelisin.
-Dünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış.
-Gökler temizdir yerlerse çamur. Gökleri isteyen ışığı bulur. Yerde kalansa çamurda yürür.
-Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir.
-Böldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı.
-Beni insanlarda arama, kendinde ara beni.
-Sen hangi dünyanın insanısın. Gerçeklerin mi doğruların mı?
-Yıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar. Ne diye sensiz böyle zor geçiyor zamanlar.
-Ne kadar tatlı bakıyorsun gözlerinin içine şeker mi sakladın.
-Güneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin?
-Seni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu.
-Yüzüne bakınca geleceği görüyorum.
-Gözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi.
-Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim.
-Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum.
-Gözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonra
-Baksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın…
-Okyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın...
-Yüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın…
-İsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter...
-Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım…
-Bir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için…
-Sen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsın
-Boşuna arama kendini gözlerimde… Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin.
-Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini.
-İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.
-Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
-Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum.
-Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum.
-Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım.
-Görmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım.
-Gözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim.
-Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi.
-Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin. Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme.
-Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum.
-Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi. Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum.
-Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum.
-Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur.
-Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeye dolar. Üşürüm -ben senin yanında. Çünkü varlığın içime serinlik verir.
-Seni gözlerinden seyredemiyorum. Bana kalbinin gözlerini aç.
-Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum.
-Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem.
-Acını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum.
-Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim. Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim.
-Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım.
-Kim ağlasın gülüşlerine. Kim gülüp geçsin insanların çekilmez dert dediklerine
-Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim…
-Dağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi.
-Sensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür.
-Gözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım.
-Birlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli.
-İnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun.
-Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim. Sen ise bir insan olma cesaretini gösteremiyorsun.
-Sen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin? Sen seni bil. Sende olan varacağı yeri bilir.
-Sen insanlar için var olmalısın. İnsanların senin için var olmasını istememelisin.
-Dünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış.
-Gökler temizdir yerlerse çamur. Gökleri isteyen ışığı bulur. Yerde kalansa çamurda yürür.
-Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir.
-Böldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı.
-Beni insanlarda arama, kendinde ara beni.
-Sen hangi dünyanın insanısın. Gerçeklerin mi doğruların mı?
-Yıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar. Ne diye sensiz böyle zor geçiyor zamanlar.