Sevgiliye Mektup

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ilk defa göz göze geldigimiz ani hatirliyor musun? Kaçamak bir bulusmasiydi bu gözlerimizin seni istiyorum biliyordun. Bakışların duygulu, anlayisliydi, önemliydi. Zaman zaman bakislarin sarki söylüyordu, hiç bilmedigim seni dinliyordum, bakislarini dinliyordum, kirpiklerinin arasinda içimde yaktigin atesi söndürmek istiyordum ama ateþ git gide büyüdü. Işte simdi biraz da sen yan artik benim yanacak yerim kalmadi. Inanmiyorum sen var misin,?

inanmiyorum bir türlü, tuttugum ellerin mi? öptügüm dudaklarin mi? kimbilir belki de yoksun ben bir rüya gördüm biraz sonra uyanacagim. Her þey ansizinn silinecek, nesaçlarin kalacak ortalikta, ne gözlerin yine kahredici yalnizligima dönecegim, biraz daha yikilmis, biraz daha sensiz. O gün ilk defa seni gördüm , seni düsündüm, sen geleli bir kaç yil geçmis aradan , düsün ne kadar çok özlemisim seni. Öyleyse hiç gitme ne olur verecegin her kedere raziyim, acilarin en büyüðünü sen tattir.

Zehirlerin en Siddetlisini senin elinden içegim. Ama gitme ne olur. Dudaklarım kurumuþtu, içim yaniyordu, suya hasret bir dal gibiydim, yagmur olup yaðdýn üstüme yeserdim, filizken. Sonra günes oldun, hayat verdin bana koku verdin, renk verdin. Simdi birakip gidersen , bir defa daha ve son defa kuruyacağım, dağılıp toz olacam anliyor musun? çünkü senden sonra kimse gelmeyecek biliyorum,kimse çalmayacak kapýmý gidersen beni bana mahkum edeceksin. Keşke ölsem diyeceðim o zaman keşke ölsem. Simdi sendeyim, seninleyim, seni yasiyorum. Beni bana birakma senden bir parçayim artik. Belki de baştan baþa sen oldum farkinda degilsin.

Beni bana bırakma... Sen oldugun için mutluyum.Sen oldugun için de istersen ben olma, hiç benim olma , ama birakma ne olur beni bana BIRAKMA!!!
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Nedenini bilmedigim bir arzuyla bugün hergünkünden daha çok istedim yanimda olmani. Kolay degil,sensiz olmak,içinin yarisini bos tutmak,
kolay degil her sabah bir marti sesiyle irkilmesi bu yoksul bedenimin.
Ancak bu ayriligin bir süreligine olusu,teselli dolduruyor yüregime.
Her ne kadar bu sürenin uzunlugunu bilmesek de sonunun oldugunu bilmek umutlandirici.
Zaten her sey umut edebilmekle baslamadi mi ?
Seni düsünüp de kendimi kaybettigim vakitlerin anisina yazdim bu mektubu sana.
Bazen otobüste iki sevgilinin baslarini yaslayip uyurken ki rahatliginda,
bazen sokakta babasinin elinden tutan bir çocugun gözlerindeki güvende bulurum seni.
Düsündükçe nazim olasim gelir ve hep hasretini bir uçtan bir uca yakasim gelir...
Bir kus hafifliginde sana akar yüregim,yoklugunda yok olmaktan korkarak.
Yasadigi acilari anlatirsa sana gözyaslarinla yika yaralarimi yada
hiç bekletmeden uçurdugumuz çocuksu uçurtma.
Bizi bekliyor Hacikumru,saatçi yokusu ve seni bekliyor gölet olmus bir nisan yagmurunun çocugu.
Hadi gel artik.Dayanamiyorum hasretine...
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
GEL ARTIK !

GEL ARTIK ! Basin göge erdimi ki sevgili. En büyük sen oldun mu? Herkes seni parmakla gösteriyormu artik? Iste bu "O" diyorlar mi? Diyorlar degil mi? Ne yaptim ben sana ne istedin de olmadi, neyi düsledin de gerçeklesmedi? Benden daha çok seven varmiydi? Olmadi degil mi? Bulamadin benim gibisini, bulamadin böylesine seveni. Bulamazsinda gülüm. Bende kahpelik yoktu hainlik yoktu sirf sen vardin sevdan vardi, simdiyse sen yoksun hala sevdan var. Gülüsün geliyor aklima gülüyorum, kizisin geliyor yine gülüyorum. Gidisin geliyor aklima suratim asiliyor, maziye daliyorum sonra sövüyorum kendi kendime... Benimde hayallerim vardi kendime dair. Nezaman düsünsem, hep sen vardin yanimda. Evlenirken sendin kolumdaki, gülerken yanimdaki sendin. Güzel bir yer görsem, orada hayal ederdim seni.Ayakkabi görsem ayagin, yüzük görsem parmagin velhasil her güzel seyde sen gelirdin aklima. Herseyi sana yakistirirdim..! Herseyim sendin. Deli mi diyorsun? Dersin tabii, sensiz kalmadigin için dersin, sensizligin hasretini çekmedigin için dersin. Sensiz kalda gör. Nasil korkarsin günes dogacak diye, insanlar uyanacak, sensizligi düsünemeyecegim, sana birseyler yazamayacagim, sensizligin serefine içmeyecegim diye nasil korkarsin, sensiz kalda gör. En çok neyden korkarsin biliyormusun? Seni görmekten. Bir köseyi dönünce, seni yaninda bir erkekle gülerken görmekten korkarsin. Ya o da beni görürse, berduslugumu saçimi sakalimi, kan kirmizi gözlerimi görürse diye, sensizligin yüzünden, derbeder oldugumu anlarsa diye nasil korkarsin biliyormusun ve çikamazsin disari, kaçarsin insanlardan. Kendini geceye mahkum edersin. Aglarsin günes dogarken, çilem basliyor diye. Basini yastiga koyarsin da uyuyamazsin. Bir saga bir sola dönersin, günes batincaya dek. Ve nihayet günes batar gider gider yüzün. Sensizligin resmine bakarsin aynada. Ardindan masaya bir bardak koyarsin. Bir bardak dersin, tek bir bardak içecegim, sihhat niyetine, ikinciyi doldurursun farkinda olmadan, sensizligin serefine, derken üç dersin acin dinsin diye, acin çogalir dört dersin gidisine bes dersin, sonra unutursun saymayi. Sabah olur sizarsin masada, yatagina götürürler seni geceye kadar uyur da dinlenirsin, için yana yana. Kaç kez zindan olmus gecelerim nasil da almis aklimi, filiz vermis içimde sevdan. Dost düsman söz eder kendi kendince. Kinanmak yigit basina. Bu ne ayip ne de yasak öylece bir gerçek kendi halinde. Belkide yasamama sebep. Evet aglamakli oluyorum geceler. Hani kursun siksam geçmez geceden, basim dumanli, terliyorum yine buram buram. Anlatamam nasil issiz karanlik ve nasil zehir zikkim sigaram. Yine bir cehennem var yastigimda GEL ARTIK…
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Evet biliyormusun seni hiç unutmadim nasil unutabilirimki o kumsalda ay isiginda sen ve ben bunu kim unutabilirki seni o kadar çok seviyorumki anlatamam ya bu asktanda öte birsey.Her animda sen varsin hayatimin içinde beynimin vücudumun içinde içtigim sigaranin dumani olarak düsünüyorum seni içime içime hapsediyorum hiç çikmamak sizin kollarimin içine sarmak istiyorum seni hiç birakmamak sizin o sicakligi bir daha tatmak istiyorum o dudaklarinin sicakligini üsüdügümde beni saran kollarini kisacasi seni istiyorum ..... bir daha görsem seni bir kere inan o an hiç birakmamasina sarilirim sana simsiki.hatirliyormusun üsüdüm dedigimde beni isittigini evet simdide öok üsüyorum askim ve beni isitan sen yoksun donuyorum askim hadi gene isit beni.
HER ANIMDA HAYKIRA HAYKIRA iSMiNi BAgIRMAK iSTiYORUM HER YERDE HAYKIRA HAYKIRA ÖLENE DEK SENi SEViYORUM DEMEK iSTiYORUM VE SENi ÇOK AMA ÇOK SEViYORUM

Alintidir hepsi
 

Top