• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Sevgililer Gününe Formda Girmek İçin Öneriler

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Sevgililer Gününe Formda Girmek İçin Öneriler

Sevgililer Günü için hazırlık yapmaya günler öncesinden başlıyoruz. Ne giyeceğimiz, nerede kutlayacağımız, ne yiyeceğimiz, ne içeceğimiz planlarımız arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, dikkat edilmesi gereken bu önemli güne nasıl hazırlanmalıyız? Beslenme ve Diyet Uzmanı Aylin Yılmaz anlatıyor.

sevgililer.jpg


1. gün: Her iki saatte bir 200cc saf su için, kafeini azaltın ve akşam mutlaka balık ve salata alın.

2. gün: Sabah pilates yapın ve güzel bir kahvaltı ile güne merhaba deyin. (Yulaf-müsli-süt karışımı ve 1 yeşil elma.)

3. gün: Sabah 45 dakika yürüyün ve gün içinde mutlaka 4 meyve tüketin.

4. gün: Sabah pilates yapın, kahvaltıdan sonra mutlaka 500cc su için ve öğle yemeğinde makarna ve salata tüketin.

5. gün: Uyanır uyanmaz 2 bardak su için ve öğlene kadar sadece 250cc süt ve 2 meyve ile beraber 10 badem tüketin.

6. gün: Sabah 45 dakika yürüyün veya 1 saat yüzün, ayrıca akşama kadar mutlaka 2.5 litre su tüketin.

7. gün: Sabah pilates yapın. Kahvaltıda çavdarlı beyaz peynirli tost, yanında 4 kuru kaysı ve öğle yemeğinde balık ve salata tüketin. Akşama kadar mutlaka 3 meyve tüketin. Akşam yemeğinde zeytinyağlı sebze ve yağsız cacık yiyebilirsiniz.

8. gün: Sabah 15 dakika kültür-fizik hareketleri yapın ve 10 dakika ip atlayın. Ayrıca öğle ve akşam yemeğinde çorba ve salata tüketip gün içinde yarım kilo yoğurt yemeye çalışın. Mutlaka 3 litre su için.

9. gün: Sabah yapacağınız pilatesten sonra taze portakal suyu ile birlikte peynirli kızarmış ekmek ile lezzetli bir kahvaltı tercih edin. Öğle yemeğinde sebze yemeği ve çorba, akşama kadar 2 yeşil elma ve akşam yemeğinde 100gr bonfilenin yanında sebze haşlaması tüketin.

10. gün: 45 dakika yürüyün ve mutlaka düzenli derin nefesler alın. Sabah tost, öğlen tavuk-salata, akşam çorba ve yoğurtla beraber bol yeşillik tüketin. (Pazı-tere-marul-brokoli-brüksel lahanası.)

11. gün: Sabah pilates yapın, bol bol su tüketin ve yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek yanında taze meyve suyu (200cc) ile kahvaltınızı yapın. Öğle ve akşam yemeğinde mercimek veya yayla çorbası yanında sadece haşlanmış sebze tüketerek aralarda yarım kilo yoğurt ve 4 meyve tüketin.

12. gün: Sabah 15 dakika kültür-fizik hareketleri ile beraber 10 dakika ip atlayın. Sabah müsli-süt karışımından sonra kivi tüketin ve öğlene kadar 1 litre su bitirin. Öğle yemeğinde balık ve ızgara sebze, ikindide 2 kivi, akşam yemeğinde çorba ve 4 kaşık sebze, gece ise 200cc light süt alın.

13. gün: Sabah pilates yapın. Mutlaka kafeinden uzak durun. Sabah 250gr yoğurt ve 10 badem, 2 kaşık yulaf tüketin. Öğlen ve akşam salata yanında mutlaka 1 dilim kızarmış ekmek ve sebze çorbası tüketin.

14. gün: Büyük gün yarın! Bu akşamı çok hafif geçirin. Akşam yemeğinde sadece sebze ve yoğurt, gece 1 kivi yiyebilirsiniz.
hürriyet
 

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
hiçte hazırlık yapmam seven böyle sevecek istemeyene güle güle..:D
aman zeynom nerden bulursun bunları bilmemki:D
 

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
özel günlerin hiç bir anlamı yok bende:)
hergün özel olmalı çünkü...

katılıyorum.. doğumgünü sevgili günü yok o günü yok bugünü hepsi düzmece ısmarlama şeyler bana göre.. hediye alıcaksa ummadığım zamanda içinden geldiği için olmalı mecburiyetten değil..:)
bu arada aşkumm nerlerdesin sen ya özledim..:)
 
Top