• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Trabzonspor Şenol Güneş, İspanya'dan şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

BeReNN

Alyam?
Özel üye
“Hak ettiğimiz şampiyonluğu alamadık ama nelerin olup bittiğini herkes görüyor. Şüphe duymuyordum ama artık şüphe duyuyorum ülkeyi yönetenlerden ve ülke futbolunu yönetenlerden. TFF bu açıklamasından sonra bakalım ne yapacak çok merak ediyorum”
660201_detay.jpg

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün oynanacak Athletic Bilbao maçı öncesinde İspanya'da düzenlediği basın toplantısında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki gün şike konusunda yaptığı açıklamalar ve aldığı kararlara ilişkin görüşlerini çok sert bir şekilde dile getiren Güneş, hak ettikleri şampiyonluğun kendilerine verilmediğini şu sözlerle ifade etti: “Hak ettiğimiz şampiyonluğu alamadık ama nelerin olup bittiğini herkes görüyor. Futbol Federasyonu Başkanı'nın ifadesi ile konuşuyorsak, şüphe duyuyuorsa ben de şüphe duyuyorum. Daha önce şüphe duymuyordum ama artık şüphe duyuyorum. Bu benim kulübümle ilgil değil, ülke futbolunu ve ülkeyi yönetenlerle ilgili şüphelerim vardır. Bugün itibarıyla Avrupa Kupası maçı öncesinde bu iddialar sürdürülüyorsa benim bu sahaya nasıl çıkmamam gerekiyor şüphe duyduğuma göre? TFF bu açıklamasından sonra bakalım ne yapacak çok merak ediyorum. Suç yokken suçlu arayanlar, suçlu varken suçluyu bulamıyor, böyle bir ülkede yaşıyoruz. Eğer onların vicdanı rahatsa ben de rahatım.

‘FUTBOLUN SAHİBİ YOK'

Buraya geldiğimizde İspanya'da gündem futbolcu haklarının korunması için Kulüpler Birliği'ne karşı yapılan bir grev söz konusuydu, maçlar oynanmayacaktır deniliyor... Ülkemizde ise ne futbolcular, ne antrenörler futbolda söz sahibi. Yani futbolun sahibi yok. Yöneticiler, gelip geçici olmasına rağmen bir çirkinlik olduğunda kapatın gidelim diyorlar. Böyle bir ülkeyle futbol yarışına giriyoruz. Futbolcular ve antrenörler kendilerine sahip olabilseydi bu konular olmazdı, hiçbir şey de konuşulmazdı. Yönetimlerin devreye girdiği, paranın çok olduğu yerde eğer o paraları doğru ve düzgün kurallara göre yönetemezseniz çirkinlik ve kirlilik olabilir.”

Bu arada Şenol Güneş, Türkiye'den gelen şehit haberlerine çok üzüldüğünü ifade ederek “Terörün olduğu yerde huzur olmaz. O yüzden bugün üzgünüz. 12 tane askerimizin şehit olması bize büyük bir dram yaşattı” dedi.

HTSPOR
 
Top