Kaynak ikonu

Sendika Kayıt Programı 2.0

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Sendika Kayıt Programı 2.0 - Sendika Kayıt Programı 2.0

Program sendikaların eğitim sektöründeki kurum ve bu kurumlarda görev yapan personelin sendikal kayıtlarını tutmak, üye takibi ve üyelere hızlı ulaşım için hazırlanmıştır.

Program il bazlı olarak tasarlanmış olup arayüz olarak oldukça basit ve kullanıcı dostu olarak hazırlanmıştır.


Genel Kullanım Alanları
  • İl, İlçe ve Yerel Sendikaları
  • Sendika Görevlileri
  • Kurum (okul) Temsilcileri
Kullanıcı tercihi çerçevesinde farklı amaçlarla da kullanılabilir.
Program;...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 
Son düzenleme:

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Farklı sendika üyeliklerinde kullanılan standart formların, karakter girişine en fazla izin veren türden form kullandım programda. Bunun dışında form üzerinde oynama yapma şansınız yok.
 

duzyaka

Üyecik
Birim personel listesinden birim ( Kurum) seçtikten sonra yeni personel kaydından kayıt yapıyorum fakat başka bir birime geçtiğimde tekrar eski kayıt yaptığım birimdeki kişileri göremiyorum. Raporlarda birim personel listesinde kaydettiğim üyeler görünmüyor. Personel ara bölümünde kaydettiğim personel görünüyor. Fakat birimlerin içinde kaydettiğim personeli göremiyorum. Bir yede hata mı yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Tam olarak söylediğinizi anlayamadım ama arama sonuçlarında çıktığına göre sorun yok demekki. Ama programda isimlerin görünmemesi gibi bir sorun dikkatimi çekmedi. Yayınlamadan önce defalarca kez kontrol etmiştim ve birçok sendika ve sendika temsilcisi tarafından kullanılıyor. Bu tür bir sorun iletilmedi.
 

duzyaka

Üyecik
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.Tam olarak anlatmaya çalışayım. Proğramınızı indirdikten sonra bilgisayarıma kurdum.Sabit bilgi girişinden gerekli bilgileri girdim ve kaydettim. Birim/Personel Listesi bölümüne tıklayarak Birim Adı bölümüne okullarımızın adını girdim(yani birim adlarını). Sonra bu birimlerden birini seçerek. aşağıda gösterilen Yeni Personel Kaydını tıklayarak üye kayıtlarını yaptım. Aynı işlemleri diğer birimler içinde yaptım.
Fakat aynı birime tekrar kayıt yapacağım zaman önceden kayıt yaptığım üyeleri göremedim. Ayrıca Birim/Personel listesi bölümüne tıkladığımda o birime kaydettiğim üyeleri göremedim. Personel ara bölümüne geldiğimde kaydettiğim üyeleri orada görebiliyorum.
Kurum (Birim) kurum kaydettiğim üyeleri ayrı ayrı göremeyecekmiyim.Yoksa proğramı ben mi kullanamıyorum. Proğramı kaldırım yeniden kurdum aynı durumla tekrar karşılaştım.
ayrıca daha önceki mesajıma cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hocam buna akşam tekrar bakıcam. Eğer söylediğiniz şekilde bir sorun varsa ciddi bir sorun bu. Her birime tıklandığına o birime ait personel girişlerinin görünmesi gerekir.

Düzeltme: Programı şu an idirdim ve okuldaki bir bilgisayara kurup denedim. Bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Örnek olarak birkaç birim girdim ve bu birimlere ait personelleri girdim. Her farklı birime tıkladığımda o birime ait personeller görünüyor.

Programı kullanan epeyce bir sendika ve sendika temsilcisi var. Bu tarz bir sorundan da bahsedilmemişti zaten.

Siz programı tekrar kurarak (sıfırdan) bir deneme yapınız. Girdiğiniz verileri de yeni programı kurmadan önce yedekleyiniz. Sorun çözülmezse bir ara bana veritabanını zipleyerek iletebilirsiniz.
 

duzyaka

Üyecik
Sayın hocam bende aynısını yaptım. proğramı sendikamdaki bilgisayara indirdim ve üç gündür sorunsuz çalışıyordum. Bu gün bir üye kaydında yanlışlık yaptım ve tekrar düzeltmek için geri döndüm hatayı düzelttim. Değişikliği kaydet dedim kaydetmedi. Şuan tamhatırlayamıyorum ama tek dizinde birden fazla boşluk bırakılmaz şeklinde bir hata mesajı verdi. Bende değişikliği kaydetmeden iptal ettim.Başka kurumlara kayıt yaptım geri dönüp kontrol ettiğimde hata veren birime ait kaydettiğim üyeleri yine göremedim. Birimi sildim. Birim silindi. Fakat Personel Ara bölümünden o birime kaydettiğim üyeler silinmedi. Aynı birime aynı üyeleri tekrar kaydettiğim zaman Personel ara bölümünde o üye iki defa görünüyör. Personel Ara bölümünden sildiğim kuruma ait üyeleri silebilirmiyim. Ben size çalışmalarımın veritabanını zipli olarak göndereceğim. İlginize tekrar teşekkür ederim.
 

tayfun

Üyecik
Sendika kayıt programını indirdim elinize yüreğinize sağlık fakat anlayamadığım yanlışlıkla kaydettiğimiz veya emekli olan üyelerimizi nasıl çıkartacağız(sileceğiz) cevap verirseniz sevinirim.
 
Top