Senden Sonra / ibrahim kaya

Tuba

Özel üye
Senden Sonra
Her Şeyi Unutmak İçin Sevdim
İbrahim Kaya
Alter Yayıncılık
Nisan 2010, 96 Sayfa
Sevgili dostlar sizler için belki kırk elli dakikalık bir geçmişi olacak bu eserin. Belki okurken kendinizi bulacaksınız mısralarda, belki de alıp götürecek, sürükleyecek sizi mısralar başka diyarlara. Değişik iklimleri yaşayacaksınız beş on dakikalığına. Bazen eskilerden siyah beyaz karelerin bazen geleceğin umulmadık ümitlerinin peşine düşeceksiniz.
İnceden inceye süzüleceksiniz gönül sokaklarına, köşe başlarında sevgileri, ihanetleri, ayrılıkları, vedaları göreceksiniz mısraların mum ışığında. Gün boyu sıklıkla kullandığınız kelimelerin şiir içinde her zamanki anlamından farklı manalarla okuyacaksınız.
Kelime şehir yazacak siz gönül okuyacaksınız. Fırtınayı sevda, sevdayı mecnun, yağmuru sevgilinin gözyaşı, kaldırımı dost, mektubu veda, gökkuşağını hayal, bazı kelimelerde ise kendinizi okuyacaksınız. Aslında her kitap bir mektuptur alıcısının eline geçtiğinde.
Netice sevgili dostlar bende her insan gibi, sizler gibi gönül dünyasında kaybettikleri, kazandıkları olmuş, zaferleri ve yenilgileri, mutluluk ve hüzünleri yaşamış ve hissetmiş biri olarak, önceleri yazmak şimdi ise siz değerli okurlarla paylaşmayı seçtim. Sürç i lisan edersek affola.
Sıkıntıların paylaştıkça azaldığına, sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığına inanarak…
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
"Gün boyu sıklıkla kullandığınız kelimelerin şiir içinde her zamanki anlamından farklı manalarla okuyacaksınız.
Kelime şehir yazacak siz gönül okuyacaksınız. Fırtınayı sevda, sevdayı mecnun, yağmuru sevgilinin gözyaşı, kaldırımı dost, mektubu veda, gökkuşağını hayal, bazı kelimelerde ise kendinizi okuyacaksınız. "

Sanırım bu cümleler kitabı okumamıza yeterde artar .
 

Top